Οι εκτιμήσεις του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού Inter RAO δείχνουν ότι η χώρα έχει προμηθεύσει ηλεκτρική ενέργεια την Κίνα το 2022 με ρεκόρ 4,4-4,5 δισεκατομμυρίων κιλοβατώρες (kWh).
Τα στοιχεία δείχνουν ότι η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στην Κίνα είχε αυξηθεί τον Δεκέμβριο λόγω του ψυχρότερου καιρού. Αυτό έχει επίσης ωθήσει την ζήτηση για άνθρακα και φυσικό αέριο για θέρμανση σε υψηλότερο επίπεδο.
«Φέτος [2022] μπορούμε να μιλήσουμε για την αύξηση των εξαγωγών [ηλεκτρισμού] προς τα ανατολικά, δηλαδή οι συνολικές εξαγωγές προς την Κίνα και τη Μογγολία έχουν αυξηθεί κατά 20%, και θα υπάρξει αύξηση περίπου 16% προς την Κίνα μέχρι το τέλος του χρόνου», αποκάλυψε ο Shulginov την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-24.
pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραγωδία στις ιταλικές Άλπεις: Χιονοστιβάδες στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον δύο ανθρώπους
- Κ. Τσιάρας: «Η στήριξη της κυβέρνησης στους αγρότες είναι σταθερή, συγκεκριμένη και έχει σαφή κατεύθυνση»
- «Θερμαίνεται» πάλι η Μέση Ανατολή – Τι σχεδιάζουν οι αυτονομιστές στην Υεμένη
- Σαρώνει το «Avatar: Fire and Ash»- Κοντά να «πιάσει» το ορόσημο του 1 δις δολαρίων
- ΑΑΔΕ: Στο 88% η εμπρόθεσμη πληρωμή των τελών κυκλοφορίας
- ΣΥΡΙΖΑ: Μετά από εξι χρόνια διάλυσης του κράτους δικαίου, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να εμφανιστεί ως θεσμικός
- Χάος στο αεροδρόμιο Σχίπχολ του Άμστερνταμ – Ακυρώνονται εκατοντάδες πτήσεις εξαιτίας χιονιού και παγετού
- Σχέδιο επίθεσης εμπνευσμένο από το Ισλαμικό Κράτος φέρεται να απετράπη στις ΗΠΑ
- Η Αίτνα «ξύπνησε» ξανά εκτοξεύοντας ποτάμια λάβας – Δείτε εντυπωσιακά βίντεο και εικόνες
- “Καμπανάκι” από την ΠΕΔ Κρήτης για το μεταναστευτικό – «Λήψη αποφάσεων χωρίς άλλη αναβολή»








