«Επειδή για δύο χρόνια είχαμε τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, μέτρα αποφυγής συνωστισμού και μάσκες, οπότε ο κόσμος δεν αρρώστησε. Από το μόνο που αρρώσταινε ήταν ο κορωνοϊός, τα υπόλοιπα μεταδιδόμενα από τον αέρα νοσήματα, όπως οι ιώσεις και η γρίπη, δεν υπήρχαν, άρα ο πληθυσμός δεν έχει ανοσία για αυτά και είναι πιο εύκολο τώρα που κυκλοφορούμε να κολλήσουμε από αυτά», δήλωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας.
Σε άλλο σημείο…παραπονέθηκε πως ο κόσμος δεν εμβολιάζεται, χαρακτήριζοντας “τραγικά χαμηλό” το ποσοστό εμβολιασμών με αναμνηστικές δόσεις.
«Αυτό δείχνει πως ο κόσμος δεν ακούει τα κελεύσματα της επιστήμης».
«Θα πρέπει αν δεχόμαστε την επιστημονική πραγματικότητα είτε μας αρέσει είτε όχι. Όποιος νόσησε και έχουν περάσει τρεις μήνες πρέπει να κάνει την επικαιροποιημένη δόση του εμβολίου. Μέχρι να βρεθεί άλλη λύση μπορεί να χρειαστεί να εμβολιαζόμαστε συχνά. Δεν είναι τραγικό να εμβολιάζεσαι».
Σε ότι αφορά το μείζον θέμα της επιστροφής των ανεμβολίαστων υγειονομικών στο ΕΣΥ, ο Βασιλακόπουλος δήλωσε πως «ένας γιατρός που έχει τόσο λανθασμένη κρίση, τόσο επηρεασμένη από δοξασίες, που δεν μπορεί να αναλύσει σωστά τα δεδομένα από τον κορωνοϊό και να προστατεύσει τον εαυτό του, δεν μας εγγυάται ότι θα αναλύσει σωστά τα δεδομένα σε άλλα ζητήματα, όπως το έμφραγμα και τον καρκίνο».
eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Ζελένσκι λέει ότι ο επόμενος γύρος των συνομιλιών είναι πιθανόν να γίνει στις ΗΠΑ
- Το «Chinamaxxing» είναι η τελευταία παράλογη τάση των Αμερικανών…στο TikTok! vid
- Πρόγραμμα συνεργασίας δισεκατομμυρίων ευρώ με την Βολιβία ανακοίνωσε η ΕΕ
- Λούκα Κατσέλη για Άρειο Πάγο: Σημαντική απόφαση για χιλιάδες δανειολήπτες
- Σαν σήμερα 6 Φεβρουαρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Τι είπε ο Τραμπ για την κοινή, αμερικανοβρετανική αεροπορική βάση στο Αρχιπέλαγος Τσάγκος
- Εποχή… λιτότητας στα Ηνωμένα Έθνη: «Πρωτοφανείς οι πιέσεις»
- Ο ΥΠΑΜ των ΗΠΑ δεν θα είναι παρών στην προσεχή σύνοδο του NATO
- Προειδοποίησε ο Λευκός Οίκος το Ιράν λίγο πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις στο Ομάν
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 6 Φεβρουαρίου









