ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ σε όλον τον πλανήτη με την είδηση: Δείτε πως θα ΒΓΑΖΟΥΝ τα ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ!!! Ανεξέλεγκτοι!!!

Σκανδαλώδης η κίνηση του FDA στην Αμερική! Έτοιμη (;) να παραδειγματιστεί και η Ελλάδα, η οποία ακολουθεί κατά γράμμα τις διεθνιστικές πρακτικές... Κάνουν ό,τι θέλουν

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) επιμήκυνε την διάρκεια ζωής για περίπου 800.000 ΛΗΓΜΕΝΑ τεστ κορωνοϊού που βρίσκονται σε μια αποθήκη στη Φλόριντα για μήνες, δίνοντας στους υγειονομικούς υπαλλήλους της πολιτείας περισσότερο χρόνο για να τα χρησιμοποιήσουν, παρά τις ανησυχίες ότι ενδέχεται να βγάλουν εσφαλμένα αποτελέσματα!

Ο FDA επέτρεψε την παράταση αφού η Abbott Diagnostics, η εταιρεία που παρήγαγε τα κιτ, έστειλε μια επιστολή προς τις ρυθμιστικές αρχές, ισχυριζόμενη ότι εάν τα γρήγορα τεστ αποθηκευτούν σε θερμοκρασία δωματίου, θα ήταν δήθεν σταθερά για άλλους τρεις μήνες, ανέφερε την Τρίτη η Miami Herald, την οποία επικαλείται το Russia Today.

ΠΗΓΗ: RUSSIA TODAY

Ενώ τα κιτ δοκιμών είχαν ήδη περάσει την ημερομηνία χρήσης τους τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο FDA συμφώνησε προηγουμένως να καθυστερήσει την διάρκεια ζωής τους μέχρι το τέλος του 2021, είπε στους δημοσιογράφους την περασμένη εβδομάδα ο διευθυντής του τμήματος διαχείρισης έκτακτης ανάγκης της Φλόριντα, Kevin Guthrie.

Η απόφαση της Τρίτης σημαίνει ότι τα τεστ θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι κάποια στιγμή τον Μάρτιο.

Κάνουν ό,τι θέλουν και οι λαοί παρακολουθούν! Άραγε θα παραδειγματιστούν και εδώ στην Ελλάδα και θα πράξουν το ίδιο;;; Έτσι δίνουν και τα εμβόλια;;; ΛΗΓΜΕΝΑ;;;

ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! Το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί