Ο καθηγητής Παθολογίας, Έρευνας και Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ και διευθυντής του Κέντρου Έρευνας Πρόληψης του ίδιου πανεπιστημίου , Γιάννης Ιωαννίδης, μίλησε σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στον 98.4 .
Πώς σχολίασε τα λεγόμενα “προνόμια” της κυβέρνησης προς τους εμβολιασμένους αλλά και τα αλλεπάλληλα μέτρα που λαμβάνονται από το κράτος:
«Κάθε δύο μέρες, ανακοινώνεται και μία νέα απόφαση που αφορά ειδικές παρεμβάσεις. Είναι μία κατάσταση αδύνατη για τον πολίτη που θέλει να είναι νομοταγής, που πιστεύει στο κράτος και θέλει να κάνει αυτό που του λέει. Δεν μπορεί να το κάνει.
Φοβάμαι ότι αυτο που έχει συμβεί είναι ότι μέσα στην κρίση που αντιμετωπίσαμε, αρκετοί ειδικοί και κράτη έλαβαν δρακόντεια μέτρα, που στην αρχή αυτό ήταν σωστό γιατί δεν ξέραμε με τι είχαμε να κάνουμε. Όμως μετά ακολούθησαν το ίδιο τροπάριο τον εξεζητημένων μέτρων, όπου η Πολιτεία φαίνεται σαν πατερούλης όπου κάθε μέρα θα πρέπει να σου λέει τι να κάνεις.
Σε λίγο θα βγαίνουν και οδηγίες για το τι κάλτσες θα πρέπει να φορέσεις για να βγαίνεις από το σπίτι σου μέσα στην επόμενη ώρα κι αν βγεις με λάθος χρώμα θα πάρεις πρόστιμο. Έχουμε φτάσει στο άκρο της γελοιότητας».
Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στους “ειδικούς” που έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας τον τελευταίο χρόνο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λεπτά που έμοιαζαν με αιώνες! Μαθήτρια παγιδεύτηκε σε κομμάτι πάγου σε ποτάμι της Ρωσίας (BINTEO)
- Ανακαλύφθηκε ειρωνικό μήνυμα 2.000 ετών στα αρχαία Ελληνικά σε σφαίρα σφεντόνας (Photo)
- Οι Βρετανοί δίνουν τις βάσεις τους στις ΗΠΑ για να βομβαρδίζουν το Ιράν
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 24/3 και 25/3 στην Αθήνα για την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση
- ΑΑΔΕ – Πάντειο – ΕΑΠ: Σύμπραξη για την Εκπαίδευση και την Έρευνα στη Δημόσια Διοίκηση
- Χρ. Δήμας: Εντείνονται οι εργασίες στη Διώρυγα της Κορίνθου με στόχο να ανοίξει τον Ιούλιο
- Ο μεγάλος σύμμαχος του Πούτιν γνωστοποίησε πως έρχεται «μεγάλη συμφωνία» με τον Τραμπ
- Χειροπέδες σε 48χρονο οδηγό σχολικού λεωφορείου – Έκανε χρήση ναρκωτικών λίγο πριν τη μεταφορά μαθητών
- Τράπεζα της Ελλάδος: Αναθεωρεί προς τα κάτω τις προβλέψεις ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας για το 2026 – 2027
- ΙΣΑ: Καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις των γιατρών – Καλούνται να φορολογηθούν για εισοδήματα που δεν έχουν ακόμη εισπράξει









