Ξεπέρασε και τον Φάουτσι! Ο Βασιλακόπουλος δίνει ρέστα περί ανοσίας! – Απόλυτα VIRAL τα ΒΙΝΤΕΟ

Τι άλλο θα πουν για να εμβολιαστούν όσοι περισσότεροι γίνεται;

Ο καθ. Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, που προ μερικών εβδομάδων έριξε τη «βόμβα» στον «αέρα» λέγοντας ότι οι εμβολιασμοί στο Ισραήλ ήταν ένα πείραμα (Θυμηθείτε ΕΔΩ & ΕΔΩ), «ξαναχτύπησε» μιλώντας για την ανοσία.

Από το τηλεοπτικό βήμα που του δίνεται «σκανδαλωδώς» επί καθημερινής βάσεως, συνεχίζει να διατρανώνει την άποψη ότι η φυσική ανοσία από τον κορωνοϊό ΔΕΝ υπερβαίνει εκείνη των εμβολίων.

Εδώ στο el.gr παρουσιάσαμε μία άκρως σημαντικότατη έρευνα που ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ πλήρως τους ισχυρισμούς του κ. Βασιλακόπουλου.

Θυμηθείτε: Ισραηλινή μελέτη «αποστομώνει» Βασιλακόπουλο! 27 φορές ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ η φυσική ανοσία από τα εμβόλια – Το ΒΙΝΤΕΟ της ντροπής

Η συγκεκριμένη μελέτη ήταν το αντικείμενο μίας πολύ πρόσφατης τηλεοπτικής εμφάνισης του «Αμερικανού Τσιόδρα», Δρ Άντονι Φάουτσι.

Όταν ο συνομιλιτής του, νευροχειρούργος, Sanjay Gupta, του αναφέρει τι έχει να πει για τη συγκεκριμένη μελέτη περί ανοσίας, ακόμα και ο Φάουτσι μπόρεσε, εν αντιθέσει με τον Έλληνα «ειδικό», να παραδεχθεί τα εξής:

«Ξέρεις, αυτό είναι ένα πολύ καλό επιχείρημα. Δεν έχω κάποια πραγματικά ακλόνητη απάντηση για εσάς σχετικά με αυτή (τη μελέτη). Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να συζητήσουμε σχετικά με τη διάρκεια της απάντησης στον χρόνο».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί