Γερμανικό υπουργείο Υγείας: «Ναι, υπάρχουν ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ από το εμβόλιο»»

Ξαφνική παραδοχή για το εμβόλιο COVID... Πώς το σχολιάζουν οι τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα;;;

Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας, ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ, αναφέρει στο Twitter ότι μία στις 5.000 δόσεις εμβολίου έχει σοβαρή παρενέργεια.

Στο παρελθόν ο Γερμανός υπουργός Υγείας είχε κάνει λόγο για «εμβόλιο χωρίς παρενέργειες», όπως οι τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα, που το αποκαλούσαν «ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ»!

Ωστόσο, ενάμιση χρόνο μετά την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού, το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας σχολίασε τις πιθανές σοβαρές παρενέργειες των υπό όρους εγκεκριμένων εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Twitter την Τετάρτη:

«Ένας στους 5.000 ανθρώπους επηρεάζεται από μια σοβαρή παρενέργεια μετά από εμβολιασμό κατά του COVID-19. Εάν υποψιάζεστε ανεπιθύμητες ενέργειες, ζητήστε ιατρική βοήθεια και αναφέρετε τα συμπτώματά σας στο @PEI_Germany».

Με άλλα λόγια, έστω και με αυτόν τον αριθμό πιθανοτήτων που δίνουν, ο οποίος, σύμφωνα με επιστήμονες, μοιάζει κατά πολύ μεγαλύτερος, παραδέχτηκαν αυτό που ισχύει, πως δηλαδή οι άνθρωποι που επιλέγουν να εμβολιαστούν ΠΑΙΖΟΥΝ ΛΟΤΤΟ!!!

Ποιά θα είναι η λύση;;; Άλλα πιο προηγμένα και… ασφαλή εμβόλια;;;

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί