Την ώρα που τα κρούσματα σε περιοχές εμβολιασμένων αυξάνονται παρά τους εμβολιασμούς, έρχεται νέα «βόμβα» από tα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στον Business Insider, σύμφωνα με την επικεφαλής των CDC, Rochelle Walensky, οι επόμενες μεταλλάξεις του COVID-19 θα μπορούσαν να καταστήσουν τα παρόντα εμβόλια λιγότερο αποτελεσματικά!!!
ΑΡΑ τι θα γίνει;;;
Θα χρειαστούν καινούρια εμβόλια;;; Έξτρα δόσεις;;; Ή κάτι ΑΛΛΟ;;;
«Αυτά τα εμβόλια λειτουργούν πολύ καλά για να μας προστατεύσουν από σοβαρές ασθένειες και θάνατο, αλλά η μεγάλη ανησυχία είναι ότι η επόμενη παραλλαγή του COVID που θα μπορούσε να προκύψει – βρισκόμαστε λίγες μεταλλάξεις μακριά από αυτό – θα μπορούσε ενδεχομένως να «ξεφύγει» από την επίδραση των εμβολίων μας», δήλωσε η διευθύντρια του CDC την Τρίτη κατά την ενημέρωση τύπου.
Πρόσθεσε, πως «αυτή την στιγμή, ευτυχώς δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο», καθώς τα τρέχοντα εμβόλια COVID-19 «λειτουργούν πολύ καλά».
Και το τελευταίο σχετικά είναι καθώς εμβολιασμένοι νοσούν, μεταφέρουν τον ιό και σήμερα η Ελλάδα έμαθε πως μπορεί να μπουν και στις ΜΕΘ!!!
Έπεται μεγάλο σόου!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τρίκαλα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες στη δυτ. Θεσσαλία – Συντονίζουν τις επόμενες δράσεις
- Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας στον κόμβο του Σταυρού
- Ποιά ευρωπαϊκή χώρα προηγείται στην κούρσα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων;
- O πρώτος τόνος της χρονιάς πουλήθηκε σε τιμή Ρεκόρ στην Ιχθυαγορά του Τόκιο! BINTEO
- Πιάστηκε ο κλέφτης…που κατέστρεψε κιθάρες σε κατάστημα μουσικών οργάνων στις ΗΠΑ!
- Επιδόματα Ιανουαρίου: Ποιά μέρα θα γίνουν οι πληρωμές
- Ανοιχτή για διάλογο η κυβέρνηση αλλά «δεν θα παραμείνει θεατής στα μπλόκα», σύμφωνα με τον Χατζηδάκη
- Το «ρεσιτάλ» αυτοσαρκασμού και συγκίνησης του Άνταμ Σάντλερ κατά τη βράβευσή του στο Παλμ Σπρινγκς
- Φρικτό έγκλημα στο Τενεσί: Μητέρα σκότωσε τους δύο ανήλικους γιους και τη γιαγιά της πριν αυτοκτονήσει
- Το Ιράν ζητά την απελευθέρωση του προέδρου της Βενεζουέλας Μαδούρο









