«ΒΟΜΒΑ»: Οι πρώτες μελέτες στον κόσμο σχετικά με την «ΖΗΜΙΑ», όπως λένε, του 5G στον άνθρωπο

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς την παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Όπως γράφει το The Defender:

Μια νέα αναφορά περιστατικού δείχνει ότι δύο προηγουμένως υγιείς άνδρες ανέπτυξαν γρήγορα τυπικά συμπτώματα « συνδρόμου μικροκυμάτων » λίγο μετά την εγκατάσταση ενός πύργου κινητής τηλεφωνίας 5G στην οροφή του γραφείου τους.

Σύμφωνα με την έκθεση, που δημοσιεύτηκε στις 4 Φεβρουαρίου στο Annals of Clinical Case Reports, οι άνδρες παρουσίασαν πονοκεφάλους, πόνο στις αρθρώσεις, εμβοές, μη φυσιολογική κόπωση, διαταραχές ύπνου, κάτι σαν κάψιμο στο δέρμα, άγχος και προβλήματα συγκέντρωσης.

Τα ευρήματα ταιριάζουν με τα αποτελέσματα μιας παρόμοιας αναφοράς περιστατικού που δημοσιεύτηκε τον περασμένο μήνα στο Annals of Case Reports – που δημοσιεύτηκε νωρίτερα στο σουηδικό περιοδικό Medicinsk Access – και δείχνει ότι ένας προηγουμένως υγιής άνδρας και μία γυναίκα ανέπτυξαν παρόμοια συμπτώματα συνδρόμου μικροκυμάτων αμέσως μετά την εγκατάσταση ενός πύργου 5G πάνω από το διαμέρισμά τους.

Και οι δύο εκθέσεις δείχνουν ότι η μη ιονίζουσα ακτινοβολία από το 5G – πολύ κάτω από τα επίπεδα που επιτρέπονται από τις αρχές – μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας σε άτομα που δεν είχαν προηγούμενο ιστορικό ηλεκτρομαγνητικής ευαισθησίας (EMS).

Οι δύο εκθέσεις φαίνεται να είναι οι πρώτες μελέτες στον κόσμο σχετικά με τις επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων από την έκθεση στο 5G, σύμφωνα με τους συγγραφείς.

Ο επικεφαλής συγγραφέας των αναφορών των περιστατικών, Δρ. Λέναρτ Χάρντελ – ένας κορυφαίος επιστήμονας στον κόσμο για τους κινδύνους καρκίνου από την ακτινοβολία – είπε ότι οι δύο εκθέσεις είναι « πρωτοποριακές » επειδή χρησιμεύουν ως «η πρώτη προειδοποίηση για έναν κίνδυνο για την υγεία».

«Αυτό μπορεί να ισχύει για το 5G και αυτά τα αποτελέσματα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη», είπε.

«Οι άνθρωποι δεν πρέπει να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους λόγω του 5G», είπε ο Χάρντελ, ογκολόγος και επιδημιολόγος του Ιδρύματος Έρευνας Περιβάλλοντος και Καρκίνου, ο οποίος έχει συγγράψει περισσότερες από 100 εργασίες για τη μη ιονίζουσα ακτινοβολία.

Μόνο η «κορυφή του παγόβουνου»

Ο Χάρντελ είπε στο The Defender ότι οι δύο περιπτωσιολογικές μελέτες είναι πιθανότατα «η κορυφή του παγόβουνου» όταν πρόκειται για τον αντίκτυπο του 5G στην υγεία των ανθρώπων.

Επειδή, μια σχετική έρευνα σχετικά με τις επιπτώσεις στην υγεία από την έκθεση στο 5G λείπει, είπε ο Hardell, δεν γνωρίζουμε πόσοι άνθρωποι αρρωσταίνουν από το 5G.

Η Mona Nilsson – διευθύνουσα σύμβουλος του Σουηδικού Ιδρύματος Ακτινοπροστασίας και συν-συγγραφέας των αναφορών – είπε ότι είναι «μεγάλο σκάνδαλο» το ότι «το 5G κυκλοφορεί εδώ και αρκετά χρόνια στην Σουηδία και στις ΗΠΑ χωρίς καμία μελέτη»,

«Αυτές οι δύο μελέτες δείχνουν ότι το 5G είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία και ότι οι επιστήμονες και οι γιατροί που προειδοποιούσαν εδώ και χρόνια για σοβαρές συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία λόγω της προβλεπόμενης τεράστιας αύξησης της ακτινοβολίας μικροκυμάτων… είχαν δίκιο στις εκτιμήσεις τους», πρόσθεσε η Nilsson.

Θυμηθείτε: «ΒΟΜΒΑ μεγατόνων» για το 5G: Το ελέγχουν για πρόκληση ανίατων ασθενειών, αλλά…

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί