«ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ» για τα εμβόλια: Τα πρώτα τα είχαν ετοιμάσει σε ΜΙΑ ΜΕΡΑ, τώρα λένε πως ΑΡΓΟΥΝ για την Όμικρον

Δηλώσεις που ΠΡΕΠΕΙ να παίξουν παντού από τον διευθυντή της BioNTech, συνεργάτη της Pfizer...

Στην ετήσια γενική συνέλευση της BioNTech την 1η Ιουνίου 2022, ο Διευθύνων Σύμβουλος Uğur Şahin έπρεπε να ανακοινώσει προσωπικά στο κοινό ότι η εταιρεία δεν ήταν ακόμη σε θέση να ανακοινώσει μια σημαντική ανακάλυψη στην περαιτέρω ανάπτυξη του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, προσαρμοσμένου στην παραλλαγή Όμικρον. Σύμφωνα με την SWR-Aktuell, τα πρώτα αποτελέσματα της μελέτης μπορούν να αναμένονται «τις επόμενες εβδομάδες» το νωρίτερο .

Ο Şahin  φέρεται να είπε: «Ανάλογα με την απόφαση των αρχών, ένα προσαρμοσμένο εμβόλιο θα μπορούσε να εγκριθεί τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο ή το φθινόπωρο».

Προγραμματίζεται τώρα μια συνάντηση μεταξύ της BioNTech και της αμερικανικής υπηρεσίας φαρμάκων FDA στα τέλη Ιουνίου, “κατά την οποία θα οριστούν προδιαγραφές ως προς το τι περιμένει ο οργανισμός από τα εμβόλια προσαρμοσμένα στην παραλλαγή omicron”, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Börse-Online. . Ως εκ τούτου, ο Şahin αναμένει ραντεβού με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων EMA.

ΩΣΤΟΣΟ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποιοι είναι οι λόγοι της καθυστέρησης;;; Γιατί δεν αναφέρθηκαν στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας;;; Το αρχικό εμβόλιο για τον COVID πως φτιάχτηκε σε μία ημέρα και τώρα κωλύονται;;; Δικαιώνονται όσοι φωνάζουν πως τα εμβόλια χορηγήθηκαν, προκειμένου να διεξαχθεί ΠΕΙΡΑΜΑ, γνωρίζοντας εκ των προτέρων οι κατασκευαστές πως θα υπάρξουν νεκροί;;;

Ο Uğur Şahin πρέπει να αναμετρηθεί με τον τίτλο, ο οποίος είχε γραφτεί τον Δεκέμβριο του 2020:

«Το εμβόλιο, το οποίο οι μελέτες έχουν δείξει ότι είναι 95% αποτελεσματικό, αναπτύχθηκε από τον συνιδρυτή της BioNTech, Ugur Sahin, σε μια μέρα: στις 25 Ιανουαρίου»:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί