«ΒΟΜΒΑ» Ιωαννίδη: «Πολύ λιγότερο θανατηφόρος ο COVID από όσο έλεγαν»! Τότε τα ΕΜΒΟΛΙΑ γιατί τα έδωσαν;;;

Όλο και περισσότερες ενδείξεις δείχνουν πως ήθελαν κάτι άλλο και πάντως όχι το καλό της υγείας των πολιτών...

Ο COVID-19 είναι πολύ λιγότερο θανατηφόρος στον μη ηλικιωμένο πληθυσμό από ό,τι πιστευόταν προηγουμένως, κατέληξε στο συμπέρασμα μια σημαντική νέα μελέτη ερευνών επικράτησης αντισωμάτων.

Επικεφαλής της μελέτης ήταν ο πασίγνωστος, Dr. Τζον Ιωαννίδης, Καθηγητής Ιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, ο οποίος εξέδωσε έγκαιρη προειδοποίηση στις 17 Μαρτίου 2020 με ένα ευρέως διαβασμένο άρθρο στο Stat News , υποστηρίζοντας προληπτικά ότι «λαμβάνουμε αποφάσεις χωρίς αξιόπιστα δεδομένα και «με lockdown μηνών, αν όχι ετών, η ζωή σταματά σε μεγάλο βαθμό, οι βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες είναι εντελώς άγνωστες και δισεκατομμύρια, όχι μόνο εκατομμύρια, ζωές μπορεί τελικά να διακυβευτούν».

Στην νέα μελέτη , η οποία αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε αξιολόγηση από ομοτίμους, ο καθηγητής Ιωαννίδης και οι συνεργάτες του διαπίστωσαν ότι σε 31 εθνικές μελέτες οροθετικού επιπολασμού την προ-εμβολιαστική εποχή, το μέσο (διάμεσο) ποσοστό θνησιμότητας από την μόλυνση από τον COVID-19 υπολογίστηκε σε μόλις 0,035 % για άτομα ηλικίας 0-59 ετών και 0,095% για άτομα ηλικίας 0-69 ετών. Μια περαιτέρω ανάλυση ανά ηλικιακή ομάδα διαπίστωσε ότι ο μέσος όρος IFR (Ποσοστό Θνησιμότητας Λοιμώξεων) ήταν 0,0003% στα 0-19 έτη, 0,003% στα 20-29 έτη, 0,011% στα 30-39 έτη, 0,035% στα 40-49 έτη, 0,129% στα 50-59 έτη ετών και 0,501% στα 60-69 έτη.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΠΗΡΑΝ ΧΟΥΝΤΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΑΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑΝΑΤΩΝ!!!

Η μελέτη αναφέρει ότι δείχνει «πολύ χαμηλότερο IFR πριν από τον εμβολιασμό σε μη ηλικιωμένους πληθυσμούς από ό,τι είχε εκτιμηθεί».

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί