«ΒOMBA» για την βιταμίνη D: «Πάρτε συμπληρώματα, θα είχαν σωθεί αμέτρητες ζωές», vid

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση μειώνει την συνταγογράφησή της...

Ο Paul Ellis Marik είναι γιατρός και πρώην καθηγητής ιατρικής που μέχρι την παραίτησή του τον Ιανουάριο του 2022 υπηρέτησε ως πρόεδρος του Τμήματος Πνευμονικής και Κρίσιμης Φροντίδας Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή της Ανατολικής Βιρτζίνια στο Νόρφολκ των ΗΠΑ.

Ήταν επίσης γιατρός εντατικής θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Sentara Norfolk . Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη σήψη και την οξυγόνωση των ιστών!!!

Όπως αναφέρει η βιταμίνη D θα είχε σώσει αμέτρητες ζωές!!!!

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ξέρετε, το ηλιακό φως έχει τεράστιες θεραπευτικές ιδιότητες τόσο όσον αφορά την παραγωγή βιταμίνης D κι επίσης ο ήλιος έχει υπέρυθρες ακτίνες. Αυτές είναι τρομερά θεραπευτικές.

Έτσι, πιστεύω πως το καλύτερο είναι απλώς να βγαίνετε έξω και να περπατάτε.  (Έτσι), κάνετε άσκηση, ”μαζεύετε” λιακάδα, είναι καλό για τον ψυχισμό σας. Και πάρτε συμπληρώματα με βιταμίνη D!!!! Πιστεύω πως αν είχαμε κάνει αυτή την απλή παρέμβαση, θα μπορούσαμε να ‘χαμε σώσει δεκάδες χιλιάδες ζωές!!!!».

Αυτά λέει ο γιατρός!!! Τι κάνει η κυβέρνηση της χώρας;;; Μειώνει την συνταγογράφησή της, παρά το γεγονός πως ο ίδιος ο υπουργός της συμφώνησε με τον Ισραηλινό ομόλογό του σε σχέση με την χρησιμότητα της D για τον COVID!!!

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ:

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί