Τραγωδία στην Καλιφόρνια: 12χρονο αγόρι πέθανε από καρδιακή ανακοπή την ώρα της γυμναστικής στο σχολείο του!

Αναφέρεται ότι η οικογένεια πιστεύει ότι η τραγωδία «προκλήθηκε από την μεγάλη ζέστη».

Ένα 12χρονο αγόρι πέθανε αφού κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μαθήματος γυμναστικής σε εξωτερικό χώρο του σχολείου του στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Ο Yahshua Robinson κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του μαθήματος της φυσικής αγωγής στο Canyon Lake Middle School την Τρίτη, σύμφωνα με την KTLA θυγατρική του CW και μια σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε για λογαριασμό της οικογένειάς του.

«Παρά την ανταπόκριση και τη φροντίδα των ιατρικών επαγγελματιών, ο Yahshua υπέκυψε τραγικά σε καρδιακή ανακοπή στο νοσοκομείο», έγραφε ένα μήνυμα στη σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων.

Στο μήνυμα, η θεία του παιδιού, Amarna Plummer είπε ότι η οικογένεια πιστεύει ότι η τραγωδία «προκλήθηκε από την μεγάλη ζέστη».


Η θεία του ισχυρίστηκε ότι είπαν στον ανιψιό της να τρέξει στο γήπεδο επειδή δεν φορούσε τα σωστά ρούχα, σύμφωνα με το NBC Los Angeles .

Ο Plummer ισχυρίστηκε ότι πριν από την κατάρρευσή του, το παιδί είχε αναφέρει ότι δεν αισθανόταν καλά.

“Άπλωσε το χέρι στον δάσκαλο, λέγοντας ότι χρειαζόταν λίγο νερό. Είπε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Το έλεγε στα παιδιά αυτό”, είπε ο Plummer στο NBC Los Angeles. Το πρακτορείο ανέφερε ότι ένας εκπρόσωπος της Ενοποιημένης Σχολικής Περιφέρειας Lake Elsinore αρνήθηκε να δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατο του Γιαχσούα.

«Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, με βαθιά λύπη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο ενός από τους μαθητές μας λόγω έκτακτης ιατρικής ανάγκης σε μια από τις πανεπιστημιουπόλεις μας στο LEUSD», ανέφερε η δήλωση, σύμφωνα με το KTLA. «Οι καρδιές μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους, και η σχολική μας κοινότητα. Αυτή είναι μια περίοδος μεγάλης θλίψης για ολόκληρη την κοινότητα».

“Γνωρίζουμε ότι ο Yahshua αγαπήθηκε από πολλούς και εκτιμούμε όλους όσους μας βοηθούν να θρηνήσουμε την απώλεια του”, ανέφερε η οικογένεια σε δήλωση, σύμφωνα με το KTLA. “Είμαστε ακόμη σε σοκ και δυσπιστία για τον θάνατο του Yahshua. Ήταν ένα λαμπερό, ταλαντούχο και στοργικό παιδί που είχε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του. Αγωνιζόμαστε να καταλάβουμε γιατί συνέβη αυτό».

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί