Το κράτος σε εκβιάζει να τρυπηθείς, αλλά ΔΕΝ παίρνει την ευθύνη! Νεαρή πρήστηκε μέρες μετά τον εμβολιασμό της και δεν την εξέταζε κανείς!

Πόσα τέτοια περιστατικά έχουν συμβεί και δεν τα μάθαμε ποτέ;

Ένα απίστευτο και συνάμα εξοργιστικό περιστατικό έλαβε χώρα με νεαρή κοπέλα η οποία πριν απο 10 περίπου ημέρες, έκανε το εμβόλιο της moderna στο mega εμβολιαστικό κέντρο Πάτρας.

Ωστόσο, σύμφωνα με το τοπικό tempo24news, τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε πρήξιμο στο χέρι, η ίδια θορυβήθηκε και ξεκίνησε η ατελείωτη περιπέτεια της.

Η κοπέλα πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου και ζήτησε να την εξετάσουν ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Ωστόσο οι γιατροί δήλωσαν αναρμόδιοι και την ενημέρωσαν πως πρέπει να επιστρέψει στο εμβολιαστικό κέντρο, όπως και έκανε.

Ομως εκεί της είπαν πως στον συγκεκριμένο χώρο δεν μπορεί να γίνει καμία εξέταση και θα πρέπει να απευθυνθεί και πάλι στο νοσοκομείο.

Έχοντας τεράστιο άγχος για το τι μπορεί να της έχει προκαλέσει το συγκεκριμένο εμβόλιο, η κοπέλα αναζητά λύση τη στιγμή που κανείς δεν θέλει να την εξετάσει.

Η καταγγελία που έγινε στο τοπικό μέσο είναι αρκετά σοβαρή και πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ανοίξουν «στόματα» για τις πραγματικές παρενέργειες που δεν φτάνουν ποτέ στα αυτιά μας.

(φωτο: pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί