τα οποία έως σήμερα διανέμονται δωρεάν προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου μαθητών και εκπαιδευτικών ενόψει του ανοίγματος των σχολείων τη Δευτέρα.
Σε άλλα φαρμακεία έχει εξαντληθεί η δωρεάν ποσότητα και σε άλλα έχουν μείνει ελάχιστα self test, είπε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολος Βαλτάς, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και την Μαρία Αναστασοπούλου.
Πρόσθεσε ότι από το κεντρικό σημείο διανομής έχει ήδη διατεθεί η ποσότητα των 8,5 εκατ. self test και πως το πρόβλημα εντοπίζεται στην κατανομή τους μεταξύ φαρμακαποθηκών και φαρμακείων.
Σύμφωνα με τον κ. Βαλτά, η απάντηση που λαμβάνουν οι φαρμακοποιοί όταν επικοινωνούν με την αποθήκη, είναι πως όλα έχουν τελειώσει.
(skai)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Βασιλικό Νομισματοκοπείο τιμά τα 30 χρόνια των Spice Girls…με σπάνιο συλλεκτικό νόμισμα
- Ηράκλειο: Συνελήφθησαν 2 άτομα με όπλο και κροτίδες
- Οι Φρουροί της Επανάστασης διαβεβαιώνουν πως έχουν τον «πλήρη έλεγχο» του στενού του Χορμούζ
- Εκατοντάδες οι έκτακτοι έλεγχοι σε επιχειρήσεις τροφίμων από το ΥΠΑΑΤ το 1o δίμηνο του 2026 – Πόσες παραβάσεις εντοπίστηκαν
- “Απλοί άνθρωποι VS Iνφλουένσερς” όταν πίνουν καφέ…Viral το βίντεο
- Η Γαλλίδα υπουργός Ενέργειας αναμένει «μικρή αύξηση μερικών λεπτών» στις τιμές των καυσίμων
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Εκατοντάδες συγκεντρωμένοι στο Εφετείο
- Το «Game of Thrones» μεταφέρεται στον κινηματογράφο
- Τηλεοπτικό διάγγελμα του Ισπανού πρωθυπουργού με «βολές» κατά του Τραμπ
- Επίθεση του Κ. Τσουκαλά στον Υπουργό Εξωτερικών









