«Θύματα οι ανεμβολίαστοι» Επιδημιολόγος «ΞΕΤΙΝΑΖΕΙ» το αφήγημα το γυρολόγων – ΒΙΝΤΕΟ

Πώς δημιουργείται η επιδημία «ΔΕΛΤΑ»! Επιστήμονες ανά τον κόσμο συμφωνούν πως το εμβόλιο δεν προστατεύει πια!!! Θα τους διαψεύσουν όλους στον βωμό της υποχρεωτικότητας;;;

Ο Δρ Peter A. McCullough είναι παθολόγος, καρδιολόγος, επιδημιολόγος και καθηγητής ιατρικής στο Texas A&M College of Medicine στο Ντάλας.

Φυσικά τον έχουν χαρακτηρίσει HOAX!

Δήλωσε για τον κορωνοϊό:

«Έχουμε δεδομένα απ’ το Υπουργείο (Υγείας) του Ισραήλ με ημερομηνία 17 Ιουλίου ότι στα άτομα ηλικίας 20 ετών και άνω όπου το 80% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί, το 80% των κρουσμάτων covid-19 αφορούν την ομάδα των εμβολιασμένων!

Επομένως, απ’ αυτήν την ανάλυση φαίνεται λες και το εμβόλιο δεν κάνει τίποτα όσον αφορά την τρέχουσα παραλλαγή που είναι γνωστό ότι είναι η παραλλαγή Δέλτα.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 83% των κρουσμάτων είναι απ’ την παραλλαγή Δέλτα. Και έτσι τουλάχιστον το εμβόλιο της Pfizer, το οποίο παράγει τον μικρότερο αριθμό αντιγονικών στόχων για τον σχηματισμό αντισωμάτων, φαίνεται πως αυτή την χρονική στιγμή είναι παρωχημένο και δεν έχει προστατευτικό αποτέλεσμα!

Γνωρίζουμε ότι ο τρέχων αριθμός κρουσμάτων του Ισραήλ είναι περίπου 20% πάνω απ’ τον αριθμό των κρουσμάτων κατά την αιχμή του Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους……

Οπότε έχουμε μια μικρή αύξηση με την Δέλτα, δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί απ’ το εμβόλιο καθόλου και έχουμε πολλαπλές πηγές αποδείξεων ότι το εμβόλιο επιτρέπει τη μετάδοση του ιού.

Έγινε ένας γάμος στο Τέξας του Χιούστον όπου όλοι ήταν εμβολιασμένοι και πολλοί άνθρωποι έφυγαν απ’ τον γάμο με τον ιό.

Έχουμε μια εργασία από τους Farinholt και συνεργάτες της ιατρικής σχολής του Baylor που αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι οι εμβολιασμένοι μπορούν πράγματι να κολλήσουν covid-19 και μετά να τον μεταδώσουν σε άλλα άτομα που είναι εμβολιασμένα και μπορούν να αναπτύξουν την νόσο.

Επομένως, αυτή την χρονική στιγμή, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως τα εμβόλια είναι μη-ασφαλή για ανθρώπινη χρήση και είναι αναποτελεσματικά!!!!!!!

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να εμβολιάσουμε τα παιδιά με τα τρέχοντα εμβόλια για τον covid-19!».

Τονίζει δε σε άλλη του παρέμβαση πως οι εμβολιασμένοι είναι σούπερ μεταδότες του ιού και πως πρόκειται για μία κρίση εμβολιασμένων με θύματα τους ανεμβολίαστους!

Δείτε:

Παρομοίως μιλάει και ο καθηγητής Κούβελας, τον οποίο αποκλείουν οι γυρολόγοι των ΜΜΕ!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί