Θέρμη: Κατέληξε 62χρονος ΤΡΙΠΛΑ εμβολιασμένος – «ΒΡΑΖΕΙ» η οικογένειά του

Κατέληξε τρόφιμος του κέντρου αποκατάστασης ηλικιωμένων στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης όπου είχαν επιβεβαιωθεί κρούσματα κορονοϊού, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος.

Συγγενικό του πρόσωπο, μάλιστα, προχώρησε σε μήνυση που οδήγησε σε εισαγγελική έρευνα.


Ο νεκρός είναι ένας 62χρονος ο οποίος είχε κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου και η απώλειά του προκάλεσε την έντονη αντίδραση του συγγενή του, που τυγχάνει να είναι γνωστός ποινικολόγος, όπως αναφέρει το thesstoday.gr.


Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, με τη μήνυσή του, στρέφεται κατά παντός υπευθύνου και ζητά να διερευνηθούν παράνομες πράξεις ή παραλείψεις αλλά και να γίνει νεκροψία-νεκροτομή στον εξάδελφό του.

Πταισματοδίκης έχει, ήδη, αναλάβει τη σχετική έρευνα και έχει ζητήσει να εξετάσει τα ιατρικά βιβλία που τηρούνται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου εξέπνευσε ο 62χρονος, αλλά και στην υγειονομική δομή.

Η οικογένεια καταγγέλλει πως παρέμεινε τουλάχιστον οκτώ ώρες σε φορείο στο νοσοκομείο, παρά την κατάστασή του.

Η ίδια πηγή έχει στη διάθεσή της και μία καταγγελία σχετικά με διοργάνωση εκδήλωσης στο κέντρο, για άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, λίγες μέρες πριν την επιβεβαίωση 26 κρουσμάτων μεταξύ των τροφίμων.
Οι 12 εξ αυτών διακομίστηκαν στο Ιπποκράτειο και οι πέντε κρατήθηκαν για νοσηλεία.


Οι υπεύθυνοι της μονάδας αρνήθηκαν να απαντήσουν σε οτιδήποτε αφορά στον θάνατο του 62χρονου και δεν επιβεβαίωσαν την πηγή της διασποράς.

sputnik

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί