Συγγενικό του πρόσωπο, μάλιστα, προχώρησε σε μήνυση που οδήγησε σε εισαγγελική έρευνα.
Ο νεκρός είναι ένας 62χρονος ο οποίος είχε κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου και η απώλειά του προκάλεσε την έντονη αντίδραση του συγγενή του, που τυγχάνει να είναι γνωστός ποινικολόγος, όπως αναφέρει το thesstoday.gr.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, με τη μήνυσή του, στρέφεται κατά παντός υπευθύνου και ζητά να διερευνηθούν παράνομες πράξεις ή παραλείψεις αλλά και να γίνει νεκροψία-νεκροτομή στον εξάδελφό του.
Πταισματοδίκης έχει, ήδη, αναλάβει τη σχετική έρευνα και έχει ζητήσει να εξετάσει τα ιατρικά βιβλία που τηρούνται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου εξέπνευσε ο 62χρονος, αλλά και στην υγειονομική δομή.
Η οικογένεια καταγγέλλει πως παρέμεινε τουλάχιστον οκτώ ώρες σε φορείο στο νοσοκομείο, παρά την κατάστασή του.
Η ίδια πηγή έχει στη διάθεσή της και μία καταγγελία σχετικά με διοργάνωση εκδήλωσης στο κέντρο, για άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, λίγες μέρες πριν την επιβεβαίωση 26 κρουσμάτων μεταξύ των τροφίμων.
Οι 12 εξ αυτών διακομίστηκαν στο Ιπποκράτειο και οι πέντε κρατήθηκαν για νοσηλεία.
Οι υπεύθυνοι της μονάδας αρνήθηκαν να απαντήσουν σε οτιδήποτε αφορά στον θάνατο του 62χρονου και δεν επιβεβαίωσαν την πηγή της διασποράς.
sputnik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλοπή 3 πινάκων από μουσείο κοντά στην Πάρμα της Ιταλίας
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστιο απολίθωμα δεινοσαύρου 66 εκατομμυρίων ετών – μαζί με το δέρμα του! (Photo)
- Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας από 1η Απριλίου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Επίθεση των Φρουρών της Επανάστασης σε βιομηχανία στο νότιο Ισραήλ
- Ανακαλύφθηκε άθικτο ελληνικό πλοίο 2.400 ετών στη Μαύρη Θάλασσα – Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ερευνητές (Photo)
- Περισσότεροι από 1.200 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο από την έναρξη του πολέμου
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ρωσικό λιμάνι που διαχειρίζεται χιλιάδες βαρέλια πετρελαϊκών εξαγωγών – Προκλήθηκε από ουκρανικό drone
- Πακιστάν: Ενώ μιλούσαν για πόλεμο… συνέβη αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Νετανιάχου διέταξε τον στρατό να “επεκτείνει τη ζώνη ασφαλείας” στον νότιο Λίβανο
- Την Τρίτη 31/3 η κηδεία της Μαρινέλλας – Σε προσκύνημα η σορός της στη Μητρόπολη Αθηνών









