«Τα εμβόλια COVID επιτίθενται στην ΑΝΔΡΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ»! Τρομακτικοί ισχυρισμοί από φερόμενα έγγραφα της PFIZER, vid

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

 «Η ανδρική γονιμότητα πλήττεται από τα εμβόλια».

Αυτό ισχυρίζεται η ιστοσελίδα «The Defender», επικαλούμενη ισραηλινή έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Andrology και φέρεται να διαπίστωσε ότι το εμβόλιο Pfizer COVID-19 μειώνει προσωρινά αλλά σημαντικά την ανδρική γονιμότητα, μειώνοντας την συγκέντρωση σπέρματος κατά 15,4% και τον συνολικό αριθμό κινητικότητας κατά 22,1%, σε σύγκριση με την αρχική τιμή πριν από το εμβόλιο.

Η Amy Kelly, διευθύντρια έργου για την ομάδα ανάλυσης εγγράφων της Pfizer της Daily Clout, εξετάζει αυτή την μελέτη και άλλες ανησυχίες σχετικά με την ανδρική γονιμότητα μετά την ένεση COVID:

«Τα έγγραφα της ίδιας της Pfizer κατέδειξαν ότι πίστευαν πως τα συστατικά του εμβολίου θα μπορούσαν να μεταφερθούν από άνθρωπο σε άνθρωπο μέσω δερματικής επαφής, εισπνοής και σεξουαλικής επαφής!!!!

Επέβαλαν στους άνδρες που συμμετείχαν στις μελέτες της Pfizer να απέχουν απ’ το σεξ ή αν επρόκειτο να έχουν μια σεξουαλική επαφή, όφειλαν να χρησιμοποιήσουν ένα προφυλακτικό όπως επίσης και κάποιο άλλο μέσο ισχυρής προστασίας.

Η Pfizer επίσης δεν έλεγξε κάτι που ονομάζεται ”τοξικότητα στο αναπαραγωγικό σύστημα” στους άνδρες!!!! Αυτό έχει να κάνει με τις παρενέργειες ή τις αρνητικές επιπτώσεις του εμβολίου στην αναπαραγωγή όπως επίσης και στους απογόνους των ανδρών που εμβολιάστηκαν.

Επιπλέον, η Pfizer γνώριζε μια παρενέργεια που ονομάζεται ”αντισπερματικά αντισώματα” η οποία λαμβάνει χώρα. Κι αυτό σημαίνει ότι το σώμα αρχίζει να ”βλέπει” το σπέρμα σαν εισβολέα και επιτίθεται και σκοτώνει το σπέρμα οδηγώντας σε ανδρική υπογονιμότητα.

Δείτε την συγκλονιστική συνέχεια στο βίντεο που εξασφάλισε το ΕΛ! Σημειώνεται πως στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ζητούν την μείωση του ανθρωπίνου πληθυσμού…

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί