Τα έχει κάνει μπάχαλο η κυβέρνηση! Προβλήματα στελέχωσης νοσοκομείων – Στα «μαχαίρια» γιατροί μεταξύ τους, χαμός στις Σέρρες, vid

Ισοπεδώνουν την Υγεία - Καταστρέφουν τα πάντα για να επιβάλλουν το εμβόλιο...

Δελτίο τύπου από τον Σύλλογο Ιατρών Ε.Σ.Υ.-Π.Φ.Υ. (Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας) Νομού Σερρών: 

«Με έκπληξη αλλά και έντονο θυμό παρακολουθήσαμε , όπως όλοι οι Σερραίοι , τις δηλώσεις του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΝ Νοσοκομείου Σερρών κου Μπαλαξή σχετικά με το πρόβλημα στελέχωσης που ανέκυψε σε ορισμένες Κλινικές του Νοσοκομείου .


O κος Μπαλαξής αντιμετώπισε για άλλη μια φορά το ιατρικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας του Νομού Σερρών με απαξιωτικό τρόπο διαβλέποντας σ’ αυτούς μόνο την χρησιμότητα τους ως δεκανίκια και βοηθούς των ιατρών του Νοσοκομείου , όποτε προκύψει η ανάγκη . Η ΠΦΥ , παρούσα στην ανάγκη της πανδημίας , βοήθησε με μετακινήσεις ιατρών από την περιφέρεια προς το Νοσοκομείο , την στιγμή που ιατροί ορισμένων ειδικοτήτων του Νοσοκομείου ( συμπεριλαμβανομένης και της δικής του ειδικότητας ) δεν συμμετείχαν στην μάχη αλλά , μετά από απόφαση γενικής συνέλευσης υπό την καθοδήγησή του, παρέμειναν βολικά στα μετόπισθεν . Τουλάχιστον αυτό όφειλε στοιχειωδώς να αναγνωρίσει . Αλλά μάταια !!

Διέγνωσε επίσης την παρουσία πλεονασματικού προσωπικού στην ΠΦΥ του Νομού . Στο μυαλό του κου Μπαλαξή η ΠΦΥ αποτελεί μια προφανώς δευτερεύουσας σημασίας υπηρεσία του ΕΣΥ που μπορεί βολικά να αποψιλώνεται όποτε αυτό τον βολεύει . Δεν έχει αντιληφθεί ότι η παρούσα δομή της ΠΦΥ του Νομού μας είναι προϊόν των άοκνων προσπαθειών των στελεχών της με την καθοδήγηση της υπεύθυνης για τα Κέντρα Υγείας Υποδιοικήτριας της 4ης ΥΠΕ κας Χατζοπούλου υπό την επίβλεψη Διοικητή κου Τσαλικάκη .

Δεν έχει αντιληφθεί ότι μέσα σε αυτή την δεινή υγειονομική και οικονομική συγκυρία η ΠΦΥ στέκεται όρθια με νύχια και με δόντια . Δεν έχει αντιληφθεί ότι οι εποχές αντιμετώπισης της ΠΦΥ ως Φιλιππινέζας υπηρέτριας έχουν παρέλθει . Η Γενική / Οικογενειακή Ιατρική δεν είναι ελβετικός σουγιάς ή λάστιχο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του Νοσοκομείου Σερρών .

Η Γενική / Οικογενειακή Ιατρική επιτελεί διεθνώς αναγνωρισμένο σε καιρό πανδημίας , πολυδιάστατο και σημαντικότατο έργο εντός του ΕΣΥ το οποίο δεν μπορεί να διαταραχθεί γιατί έτσι βολεύονται κάποιοι .

Επιτέλους << Αιδώς Αργείοι >> !!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χ. Χαϊδευτός                                                                       Π. Χαραλαμπίδης
Οικογενειακός Ιατρός                                                  Οικογενειακός Ιατρός

ΠΗΓΗ: epilogestv

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί