• Αρχική
  • Άρθρα
  • Στοιχεία-ΣΟΚ για τις διασωληνώσεις ΤΡΙΠΛΟΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ: «Αποτελούν πια το 48,5%»

Στοιχεία-ΣΟΚ για τις διασωληνώσεις ΤΡΙΠΛΟΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ: «Αποτελούν πια το 48,5%»

Κι όλα αυτά με επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

Σε νέα του αποκαλυπτική ανάρτηση ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, παρουσιάζει τα συντριπτικά στοιχεία για την…κατάληξη των υποτιθέμενων “προστατευμένων” διπλο και τριπλοεμβολιασμένων.

Επικαλούμενος στοιχεία του ΕΟΔΥ διαπιστώνει πως το πραγματικό ποσοστό των διασωληνωμένων τριπλοεμβολιασμένων ΣΗΜΕΡΑ αγγίζει το εφιαλτικό 48,5%!!!

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ.
Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ.
(ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ)

Οχι μόνο δεν νοσούν ελαφρύτερα, όπως τους υποσχέθηκαν με τις 2 δόσεις (και τους το ξανα-υποσχέθηκαν με την 3η δόση), αλλά αντίθετα κιόλας!

Τα ποσοστά τους μεταξύ των διασωληνωμένων αυξάνουν ραγδαία!
Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί επικαιροποίηση μιας προηγούμενης, με ημερομηνία 1η Απριλίου (που ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ήταν Πρωταπριλιάτικο αστείο).

ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Εξηγήσαμε, όπως άλλωστε είναι και ευνόητο, ότι η διασωλήνωση μόνο “ελαφρύτερη νόσηση” δεν δείχνει…

Στην προηγούμενη ανάρτηση είχα πάρει τα επίσημα δελτία του ΕΟΔΥ, από την αρχή του 2022 και ανά 2 εβδομάδες, για να καλύψω όλο το 1ο 3μηνο του έτους, χωρίς να πλατυάσω.

Ετσι, χρειάστηκαν 7 δελτία και αφορούσαν στις εξής ημερομηνίες:

– 4 Ιανουαρίου,
– 18 Ιανουαρίου,
– 1 Φεβρουαρίου,
– 15 Φεβρουαρίου,
– 1 Μαρτίου,
– 15 Μαρτίου,
– 29 Μαρτίου.

Η ανάρτηση εκείνη επικαιροποιήθηκε την 13η Απριλίου, ενσωματώνοντας και ένα 8ο δελτίο του ΕΟΔΥ.

Προχτές την 10η Μαϊου συμπληρώθηκαν ακριβώς 4 βδομάδες μετά το τελευταίο δελτίο που είχα χρησιμοποιήσει τότε στην 1η επικαιροποίηση (13 Απριλίου).

Οπότε, έφτασε η ώρα για την 2η επικαιροποίηση της μελέτης, με ενσωμάτωση πια άλλων 2 δελτίων του ΕΟΔΥ. Συνολικά χρησιμοποιούμε 10 δελτία πια, με απόσταση ακριβώς 2 εβδομάδων του καθενός από το επόμενό του.

(Θα ακολουθήσουν και άλλες, εννοείται…)

Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ

Είχαμε δει ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι, που στις αρχές του 2022 ήταν το 15% του συνόλου, στα τέλη του 1ου 3μήνου έφτασαν να είναι το 41,5%.

Αυτή η ανοδική τάση συνεχίζεται αμείωτη, με το προχτεσινό δελτίο να μας λέει ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι αποτελούν πια το 48,5% !!

Επί πλέον δεν ξέρουμε πόσοι ακόμη εμβολιασμένοι (είτε “ληγμένοι” διπλοδοσίτες, είτε μονοδοσίτες) είναι σήμερα διασωληνωμένοι, γιατί η καλή μας η κυβέρνηση φροντίζει ώστε ο ΕΟΔΥ να ανακατέψει όλους αυτούς, βάζοντας τους στην ίδια ομάδα μαζί με τους ανεμβολίαστους, για να θολώσει τα νερά!

Παρόλη αυτή την απάτη, η τάση δεν μπορεί να κρυφτεί αποτελεσματικά, αρκεί να σκεφτούμε το εξής απλό:
Αφού οι ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι, που αποτελούσαν το καμάρι του συστήματος, αυξάνουν με ραγδαίο ρυθμό, δεν θα αυξάνουν (και πολύ περισσότερο μάλιστα) οι ατελώς εμβολιασμένοι, που κατά το σύστημα έχουν απωλέσει την όποια “προστασία” είχαν;

Αρα, η σημαντικότατη πτώση στην ομάδα ανεμβολίαστων & ατελώς εμβολιασμένων οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ραγδαία πτώση των ανεμβολίαστων.

Μάλιστα, η πτώση των ανεμβολίαστων είναι τόσο ραγδαία, ώστε η προσθήκη των “ατελώς εμβολιασμενων” δεν ήταν αρκετή για να συγκαλυφθεί το αποτέλεσμα!

ΑΙΤΗΜΑ

Αν έχει απομείνει έστω και ελάχιστη αξιοπρέπεια στους ιθύνοντες του ΕΟΔΥ, πρέπει επιτέλους στα επόμενα δελτία τους να διαχωρίσουν τους αληθινά ανεμβολίαστους από τους “ατελώς εμβολιασμένους”.

Ετσι για να δούμε ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ και κανένας ανεμβιολίαστος ανάμεσα στους; διασωληνωμένους…
(Σχήμα λόγου φυσικά! Ολο και κάποιος ανεμβολίαστος θα υπάρχει διασωληνωμένος, ιδίως με βαριά υποκείμενα νοσήματα.)

Μην ξεχνούμε όμως και τις τόσες καταγγελίες ασθενών και συγγενών τους, ότι συχνά προσπαθούν να τους διασωληνώσουν με ΠΟΛΥ χαλαρά κριτήρια (ακόμη και με κορεσμό Οξυγόνου 95%) για να γράφουν πιο πολλές διασωληνώσεις σε ανεμβολίαστους, από όσες πραγματικά χρειάζονται…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Αφού τα παπαγαλάκια του συστήματος, μετά την προηγούμενη ανάρτηση μου, (που έγινε viral σε όλο το Ιντερνετ) δεν μπορούσαν πια να αρνηθούν το προφανές, προσπαθούν τώρα να το αξιοποιήσουν προς όφελός τους! Με ποιο τρόπο;

Λένε στον κόσμο το γελοίο επιχείρημα:

“Τα βλέπετε; Ούτε η 3η δόση προστατεύει. Για αυτό τρέξτε για την 4η δόση!”
Λες και κάτι που δεν αποδίδει, επειδή ΔΕΝ φτιάχθηκε για την παρούσα ίωση, θα αποδώσει αν κάνεις υπερβολικό αριθμό δόσεων!

Μόνο τα ρίσκα αυξάνεις, με τις περισσότερες δόσεις.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι οι ανεμβολίαστοι με την “Ο” περνούν ένα απλό συνάχι, την ίδια ώρα που οι εμβολιασμένοι την περνούν βαριά και όλο και περισσότεροι τριπλο-εμβολιασμένοι διασωληνώνονται.

Το ανοσοποιητικό τους έχει υποστεί σοβαρότατη βλάβη. Αν αυτή είναι ανεπανόρθωτη ή αν με τον καιρό αποκαθίσταται, αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει.

Ως τότε όμως, όπως όλα δείχνουν, θα χαθεί πολύς κόσμος άδικα…

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 1

Φαίνεται ανάγλυφα η ραγδαία άνοδος του ποσοστού των τριπλοεμβολιασμένων, στις διασ\ωληνώσεις!

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 2

Φαίνεται η αντίστοιχη πτώση του ΣΥΝΟΛΟΥ ανεμβολίαστων και “ατελώς” εμβολιασμένων (διπλοεμβολιασμένοι που … “έληξαν” και μονοεμβολιασμένοι).

Η προσπάθεια θόλωσης των νερών είναι παραπάνω από εμφανής. Επιχειρείται να συγκαλυφθει η σχεδόν ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ανεμβολίαστων στις διασωληνώσεις, με το να τους ανακατεύουν με τους “ατελώς” εμβολιασμένους…

ΠΙΝΑΚΑΣ

Τα ποσοστά και οι αριθμοί. Φαίνεται η ραγδαία μείωση των διασωληνώσεων των ανεμβολίαστων + μερικώς εμβολιασμένων, από 545 στην αρχή του 2022, σε μόλις 101 προχτές (μπλε κυκλάκια).

Δηλαδή έπεσαν κάτω και από το 1/5.

Ομως οι τριπλοεμβολιασμένοι δεν μειώθηκαν καθόλου σε αριθμό!
Από 97 στην αρχή του 2022, προχτές ήσαν 95 (κόκκινα κυκλάκια).

Βλέπει και ένας τυφλός ακόμη, σε ποίων την τεράστια μείωση οφείλεται η συνολική ραγδαία πτώση…»

(φωτο:unsplash)

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.