ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ Πλεύρη και Μητσοτάκη: Τροπολογία ΣΟΚ για τον έλεγχο ΟΛΩΝ των Ιατρικών Συλλόγων

Γιατροί της επαρχίας κάνουν λόγο για «πραξικόπημα»!

Με αιφνιδιαστική τροπολογία σε νομοσχέδιο για τα… Ναυπηγεία Ελευσίνας (!!!!!!!!!!!!!!!), ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σε προφανή συνεννόηση με το «Μαξίμου» και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ανατρέπει τις ρυθμίσεις του ν. 4512/2018 για την ανάδειξη -μέσω των τοπικών Ιατρικών Συλλόγων- των μελών της Γενικής Συνέλευσης του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου(ΠΙΣ).

Αυτό καταγγέλλει ο τομεάρχης Υγείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γιατρός Ανδρέας Ξανθός.

Όπως αναφέρουν ιατρικά ενημερωτικά σάιτ, λίγες μέρες πριν αναρτήσουν οι Ιατρικοί Σύλλογοι την ανακοίνωση για τις εκλογές, ο κ. Πλεύρης κατέθεσε τροπολογία στην Βουλή (κλικ εδώ) και αλλάζει τον αριθμό των εκλεκτόρων, ευνοώντας προκλητικά τρείς Συλλόγους: της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΜΟΙ;;; Ή ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;;;

Σε έκτακτη σύνοδο Προέδρων Ιατρικών Συλλόγων που πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη, οι 57 εκ των 59 Προέδρων δήλωσαν την κατηγορηματική τους διαφωνία, ανάμεσα σ΄ αυτούς και της Θεσσαλονίκης.

Ήδη αρκετοί πρόεδροι Ιατρικών Συλλόγων που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα δήλωσαν κατηγορηματικά στον κ. Πλεύρη πως «δεν τους εκφράζουν τέτοιες πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις».

Υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία βουλιάζει στον βάλτο της αυταρχικής συμπεριφοράς και των υποκλοπών.

Από την πλευρά του, ο πρώην υπουργός κάνει λόγο για ακραία αυθαιρεσία κι αντιθεσμική συμπεριφορά και ζητά από την κυβέρνηση να πάρει πίσω την τροπολογία και να αφήσει ήσυχους τους Ιατρικούς Συλλόγους να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους, σύμφωνα με την ισχύουσα, ισορροπημένη και ευρύτατα αποδεκτή διάταξη του ν. 4512/2018.

Ειπλέον, καταγγέλλει ότι στόχος είναι η αλλαγή συσχετισμών στη ΓΣ και ο πλήρης έλεγχος του ΠΙΣ από συγκεκριμένους εκπροσώπους μεγάλων Ιατρικών Συλλόγων όπως της  Αθήνας και του Πειραιά. ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;;;

photo intime

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί