ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από το ΑΙΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!!! Τι είναι το «ΣΚΟΥΛΗΚΙ», vid

Οι επιστημονικοί ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...

Σε συνέδριο στο Savigliano της Ιταλίας, στις 17 Μαΐου 2022, η Dr Maria Carmen Valsania, εξειδικευμένη στην χρήση του ηλεκτρονικού μικροσκοπίου, αναφέρθηκε στην ανάλυση μιας ομάδας ερυθρών αιμοσφαιρίων ενός εμβολιασμένου ατόμου.

Η Valsania επισημαίνει ότι τα (ώριμα) ερυθρά αιμοσφαίρια έχουν μέγεθος λίγο πιο πάνω από τα 7 μικρόμετρα, ενώ, όπως θα δείτε στο βίντεο, “αυτό το συνεστραμμένο αντικείμενο έχει μήκος πάνω από 40 μικρόμετρα!!!

Έπειτα, παρουσιάζει τα επιμήκη νανοσωματίδια γραφενίου και δείχνει την ομοιότητά τους με εκείνα που αναλύθηκαν στο μικροσκόπιο, στα οποία εντόπισε συγκέντρωση άνθρακα έως και 63 %.

Το γραφένιο, στην πραγματικότητα, είναι ένα αλλότροπο του άνθρακα που λαμβάνεται με σύνθεση από γραφίτη. Οι συστημικοί ελεγκτές ειδήσεων χαρακτηρίζουν την ύπαρξη γραφενίου στα εμβόλια ως ψευδή.

Αυτό που ισχυρίστηκαν οι επιστήμονες κατά την διάρκεια της βραδιάς που διοργάνωσε στις 17 Μαΐου 2022 ο Cristian Luca Atzori μαζί με επιφανείς προσκεκλημένους όπως η Dr Silvana De Mari, ιδρύτρια της Brigata dell’Ovvio, και η Luciana Beccaria, επικεφαλής της κοινωνικής ομάδας Il Filo d’Arianna, είναι πως υπάρχει κίνδυνος με το οξείδιο του γραφενίου στα εμβόλια. Οι επίσημοι φορείς οφείλουν να απαντήσουν και σε αυτόν τον ισχυρισμό.

«Εδώ έκανα τη μικροανάλυση και όπως μπορείτε να δείτε εκεί σε αυτή την περίπτωση ο άνθρακας με κόκκινο χρώμα αντιπροσωπεύει πρακτικά ολόκληρη την δομή αυτού του “σκουληκιού”, όπως το ονόμασα. Ως εκ τούτου, μολονότι είναι πολύ δύσκολο να πούμε με βεβαιότητα “αυτό είναι”, μπορούμε να πούμε με μεγάλο ποσοστό βεβαιότητας ότι το σώμα που εξετάζουμε είναι μία δομή που μοιάζει με γραφένιο ή παρόμοιο με γραφένιο», αναφέρεται στο βίντεο, το οποίο αν και μεγάλο αξίζει να το δείτε όλο (στο 18.45 εμφανίζεται η γιατρός).

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί