η οποία θα κρίνει ποιες περιοχές θα ανέβουν επίπεδο συναγερμού και πιθανόν τεθούν σε lockdown αλά Αττική αναφέρθηκε ο καθηγητής Παθολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Αχιλλέας Γκίκας.
Όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 το θέμα της σημερινής συνεδρίασης των ειδικών θα είναι οι υπόλοιπες περιοχές που είναι υποψήφιες για αυστηροποίηση των μέτρων δηλαδή η Θεσσαλονίκη, η Αχαΐα, Εύβοια και Ρέθυμνο.
Αρνήθηκε να προκαταλάβει το αποτέλεσμα της σύσκεψης. Είπε όμως ότι, όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα θα μπει όλη η Ελλάδα στο «μικροσκόπιο» και ειδικά η Θεσσαλονίκη και η Αχαΐα.
Διαβεβαίωσε όμως ότι, «η Αττική δεν είναι στο κόκκινο, είναι στο βυσσινί (σ.σ. βαθύ κόκκινο). Στο κόκκινο είναι ο Άγιος Νικόλαος, η Λάρισα». «Η Αττική είναι στο βυσσινί μαζί με την Αχαΐα, τη Χαλκίδα», συνέχισε.
Ερωτηθείς τέλος για τη χρήση διπλής μάσκας, είπε πως «είναι το έσχατο μέσο για να μπορέσεις να περιφρουρήσεις τον άνθρωπο που τη φορά». «Ο 21ος αιώνας, θα είναι ο αιώνας της μάσκας», κατέληξε.
(iefimerida – φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συμπλοκή ανηλίκων στο λιμάνι Κιάτου – Τραυματίστηκε ένας 17χρονος
- Πρώην σύμβουλος του Τραμπ για Ιράν: «Θα κάνουμε ό,τι έκανε ο Μέγας Αλέξανδρος 2.300 χρόνια πριν», vid
- Ρομποτικά σκυλιά προειδοποιούν τους κλέφτες…σε γειτονιές στην Ατλάντα! Viral ΒΙΝΤΕΟ
- ΕΒΕΠ: Σε οικονομικό μετασχηματισμό ο Περσικός Κόλπος – Ποιες οι επιπτώσεις του πολέμου
- Ο Ισπανός πρωθυπουργός τα βάζει ανοικτά με την ισραηλινή κυβέρνηση για τον Πανάγιο Τάφο
- Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών: «Θεωρούμε το Ουζμπεκιστάν στρατηγικό μας εταίρο»
- Μπλέικ Λάιβλι: Οι σπάνιες οικογενειακές στιγμές στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Συνελήφθη 42χρονος στη Θεσσαλονίκη – Απασχολούσε πολίτες ενώ τραβούσαν χρήματα από ΑΤΜ
- Δυναμική ελληνική παρουσία στον Μαραθώνιο της Σιτζιατζουάνγκ στην Κίνα
- Διεθνής πρωτιά για την Αστυπάλαια









