Σάλος! Πεθαίνουν εμβολιασμένοι με τις δύο δόσεις – Κούβελας: ΛΑΘΟΣ η στρατηγική, τι είπε για Astrazeneca! vid

Να κάνουν ή όχι οι πολίτες την δεύτερη δόση;;;

Σάλο προκαλούν αναφορές στην Βρετανία για θανάτους εμβολιασμένων ατόμων και με τις δύο δόσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών ΜΜΕ που επικαλούνται έκθεση του οργανισμού δημόσιας υγείας της Αγγλίας, αναφέρει ότι από τα 42 άτομα που είναι γνωστό ότι έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής από την ινδική μετάλλαξη στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι 12 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Αυτά είναι τα επίσημα στατιστικά. Πόσα άλλα θα υπάρχουν;;;;

Η ίδια έρευνα αποκαλύπτει ότι το 29% των ατόμων που έχασαν τη ζωή τους από COVID-19 και ειδικότερα από το στέλεχος B.1.617.2 είχε εμβολιαστεί πλήρως και με τις δύο δόσεις. Κάποιες δόσεις εξ αυτών χωρίς να διευκρινίζεται ο αριθμός, εκτιμάται ότι ήταν AstraZeneca.

«Για να τεκμηριωθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα. Αυτό θα μπορούσε να προκύψει μόνο από το κέντρο του ΠΟΥ στην Ουψάλα, όπου συγκεντρώνονται οι αναφορές για τις παρενέργειες» αναφέρει από την πλευρά του ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στο εμβόλιο Astrazeneca, συμβουλεύοντας όσου έχουν κάνει την πρώτη δόση να περιμένουν, να μην εμβολιαστούν και ιδιαιτέρως να μην ανακατέψουν τα εμβόλια μεταξύ τους, απαντώντας πως είναι λάθος η στρατηγική της «ανοσίας».

«Στην Βρετανία νοσούν  άνθρωποι που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις και κάποιοι από αυτούς έχουν καταλήξει», σημείωσε, συμπληρώνοντας:

«Άρα λοιπόν, όταν έχουμε ένα τέτοιο προϊόν, δεν βασίζουμε πάνω του αυτή την στρατηγική της συλλογικής ανοσίας της κοινότητας. Προσπαθούμε να προστατεύουμε αυτούς που πραγματικά κινδυνεύουν. Είναι λάθος η στρατηγική του εμβολιασμού όλου του πληθυσμού».

Δείτε στο 4.20:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί