Ρωσική «βόμβα»! Δεξιά οργάνωση με επικεφαλής τον Πατριάρχη Κύριλλο ζητά να διερευνηθεί αν ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε σκόπιμα

Με κρατική συνδρομή.

Πληθαίνουν οι χώρες, που μετά τις ΗΠΑ του Τραμπ, εντάσσονται στην συζήτηση περί ενός «τεχνητού ιού» παρά τις μέχρι τώρα διαβεβαιώσεις του ΠΟΥ.

Μάλιστα μία δεξιά οργάνωση με έδρα τη Ρωσία αναφέρεται όχι μόνο στην πιθανότητα να είναι τεχνητός ο Covid-19 αλλά να δημιουργήθηκε για συγκεκριμένους σκοπούς.

Ειδικότερα, το κέντρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Παγκόσμιας Ρωσικής Λαϊκής Συνέλευσης που ιδρύθηκε το 1993, με επικεφαλής τον Πατριάρχη Μόσχας, Κύριλλο, από τον Γενικό Εισαγγελέα της Ρωσίας την άμεση διερεύνηση προέλευσης του κορωνοϊού αλλά και το κατά πόσο ευσταθούν οι διάφορες θεωρίες που έχουν δει το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο.

Τα μέλη της οργάνωσης δημοσίευσαν μία ανοιχτή επιστολή τη Δευτέρα η οποία καλεί τις ρωσικές αρχές να διερευνήσουν τα αίτια της πανδημίας, καθώς και «ψεύτικες ειδήσεις» που περιβάλλουν τον ιό. Πρέπει επίσης να διενεργηθεί «αξιολόγηση πιθανών παρεμβάσεων ξένων εταιρειών σε εργαστήρια εμβολίων με τη βοήθεια του ΠΟΥ».

Η συντηρητική αυτή οργάνωση που πρόσκειται στον χώρο της δεξιάς σε έκκλησή της προς τις ρωσικές αρχές σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Ζητάμε να διεξαχθεί άμεσα έρευνα αναφορικά με τα περιστατικά Covid-19 που οδήγησαν στη ραγδαία εξάπλωση του ιού παγκόσμια και στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των περιπτώσεων που οδήγησαν σε θάνατο Ρώσους πολίτες»

Σε άλλο σημείο της επιστολής γίνεται ξεκάθαρα λόγος για διενέργεια διωκτικών ερευνών σχετικά με το αν ο Covid-19 δημιουργήθηκε σκόπιμα σε εργαστήριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ρωσική οργάνωση εξέφρασε επίσης ανησυχίες για μια «παγκόσμια άσκηση πανδημίας» που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2019 στη Νέα Υόρκη υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Johns Hopkins και του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates , σημειώνοντας ότι το όνομα, τα συμπτώματα και η κλίμακα του ιού στην προσωμοίωση ήταν «πανομοιότυπα» με την πανδημία του κορωνοϊού που αντιμετωπίζει σήμερα ο πλανήτης!

(φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί