Ο λόγος είναι σημαντικός για αυτό και καλό θα ήταν να προτιμάτε να πίνετε έναν χυμό φρούτων το πρωί, για να σας δώσει ενέργεια και δύναμη. Γενικότερα, πρέπει να αποφύγετε την κατανάλωση εσπεριδοειδών κατά τις βραδινές ώρες, καθώς ενδέχεται να διαταράξει τον ύπνο σας λόγω του αισθήματος της έντονης καούρας που προκαλεί. Λόγω της οξύτητας που έχουν τα συγκεκριμένα φρούτα, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν πόνους στην κοιλιά, και να χαλάσουν την ποιότητα του ύπνου σας.
Ποια είναι καλύτερη ώρα για να απολαύσεις τον χυμό σου
Το πρωί είναι η καλύτερη ώρα για ένα φυσικό χυμό σύμφωνα και με τους ειδικούς. Ενεργοποιεί το μυαλό, αυξάνοντας την πνευματική εγρήγορση και την ικανότητα συγκέντρωση της προσοχής.
Είναι σημαντικό ωστόσο να τονίσουμε ότι δεν πρέπει να πίνουμε χυμό φρούτων και ειδικά πορτοκάλι με άδειο στομάχι αφού μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο πεπτικό. Ιδανικά αν νιώσεις πως η κατανάλωση του το πρωί σου δημιουργεί δυσφορία μπορείς να τον καταναλώσεις, ως ένα από τα πέντε γεύματα της ημέρας για την καλή λειτουργία του οργανισμού και του μεταβολισμού. Χωρίς να έχεις άδειο στομάχι δηλαδή αλλά χωρίς να συνδυάζεται και με άλλες τροφές.
Γιατί δεν πρέπει να πίνουμε χυμό το βράδυ
Σύμφωνα με κάποιους ειδικούς, οι χυμοί που πίνουμε τη νύχτα, αυτόματα αποθηκεύονται με τη μορφή λίπους. Αυτό το γεγονός παρέχει ένα καλό κίνητρο για να σταματήσετε να πίνεται χυμό, αφού δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να αδυνατίσετε. Παρ’όλα αυτά η πεποίθηση αυτή έχει καταρριφθεί από κάποιους, που υποστηρίζουν ότι η ώρα δεν έχει σημασία, αλλά η καθημερινή συνολική πρόσληψη θερμίδων.
(με πληροφορίες από healthstories. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η συγκίνηση του «Greek Freak» – «Το μεγαλύτερο κατόρθωμα της ζωής μου» – ΦΩΤΟ, vid
- Συγχαρητήρια Σ. Φάμμελου στην Εθνική Μπάσκετ: “Το χάλκινο μετάλλιο μας γεμίζει περηφάνια”
- Συγχαρητήρια Κ. Τασούλα στην εθνική μπάσκετ: “Όλοι οι παίκτες αγωνίστηκαν με ψυχή και ταλέντο”
- Τα δάκρυα του αρχηγού της Εθνικής Κώστα Παπανικολάου, vid
- Οι παίκτες της Εθνικής μας υπερήφανοι φόρεσαν τα μετάλλιά τους! ΦΩΤΟ
- Ν. Ανδρουλάκης για Εθνική μπάσκετ: Μας κάνατε περήφανους
- “Ψηλά η γαλανόλευκη”: Συγχαρητήρια του Κυρ. Μητσοτάκη στην εθνική για το χάλκινο μετάλλιο
- «Χάλκινη» η Εθνική μας στο Eurobasket! Στο βάθρο μετά από 16 χρόνια
- Η Μαράια και τα παιδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις κερκίδες, vid
- Πού ακριβώς οδηγούν οι δασμοί Τραμπ; Ελάχιστοι έχουν σκεφτεί τι θα μπορούσε να γίνει
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΤΡΕΝΑ

ΣΠΙΤΙΑ

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ε65

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ

MYSTREET

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
