Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνα σχετικά με τη δήλωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, για την περίπτωση 40χρονης νοσηλεύτριας, η οποία αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορoνοιού, παρέλυσαν τα κάτω άκρα της.
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα εξεταστεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, αφού πριν αποφανθούν οι γιατροί ο κ. Γιαννάκος, δήλωσε βέβαιος πως η παράλυση της γυναίκας αποτελεί παρενέργεια του εμβολίου.
Ο κ. Γιαννάκος επισήμανε ότι η νοσηλεύτρια ήταν απολύτως καλά στην υγεία της.
Ο ίδιος είχε τονίσει χαρακτηριστικά:
«Έχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στις 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί».
«Η νοσηλεύτρια αυτή τη στιγμή δεν περπατά, παρακολουθείται από τον θεράποντα ιατρό, είναι μια σοβαρή παρενέργεια του εμβολίου και πρέπει η εταιρεία να το δει με τους αρμόδιους και να αναλάβει το οικονομικό κόστος», δήλωσε από την πλευρά της πρόεδρος εργαζομένων Νοσοκομείου Κέρκυρας Ν. Ιωάννου.
Το θέμα με την 40χρονη νοσηλεύτρια έχει σοκάρει το πανελλήνιο από το πρωί, με το θέμα να φτάνει από τα πρώτα λεπτά στα αυτιά τόσο του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, όσο και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Νορβηγία μειώνει προσωρινά τον φόρο στα καύσιμα λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Προειδοποίηση Τ. Θεοδωρικάκου για κίνδυνο εκτόξευσης του πληθωρισμού – Ενδεχόμενη παράταση του πλαφόν στα τρόφιμα
- Ερώτηση Γ. Αυτιά προς την Κομισιόν για τις πρόσφατες πλημμύρες στον Έβρο
- ΔΥΠΑ: Μέχρι τη Μ. Τρίτη οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης σε 5 περιοχές της χώρας
- Σε μία δεκαετία τα φαρμακεία αναμένεται να μπουν στην εποχή των εκτυπωμένων φαρμάκων
- Εμπρηστικές επιθέσεις τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας και στου Ζωγράφου – 5 προσαγωγές
- Γερμανία: “Σημαντικά περισσότερες” εταιρίες σχεδιάζουν αύξηση των τιμών τους, λόγω των συνεπειών του πολέμου στο Ιράν
- Συνελήφθη 17χρονος Ιταλός ο οποίος σχεδίαζε επίθεση σε σχολείο
- Σοκαριστική θεωρία: Υπάρχει δεύτερη Σφίγγα θαμμένη κάτω από τις Πυραμίδες της Γκίζας;
- Ασυνήθιστος κεραυνός προκάλεσε πανικό στη Βηρυτό, vid









