Παγκόσμιο πρότζεκτ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ εμβολιασμού!!! Η Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες

Η προετοιμασία του πλανήτη για την επόμενη μέρα…

Με την Ελλάδα να ανήκει στις πρωτοπόρες χώρες και να παίρνει συγχαρητήρια για την επιβολή μέτρων υποχρεωτικού εμβολιασμού, το παγκόσμιο πρότζεκτ εμβολιασμού των απανταχού πολιτών προχωράει, προετοιμάζοντας τον πλανήτη για την επόμενη μέρα, όπου θα συμμετέχει κάποιος στην κοινωνική ζωή μόνο με συγκεκριμένο στάτους.

Η Ελλάδα σπεύδει ήδη να επιβάλλει τον εμβολιασμό σε όλο και περισσότερες ομάδες εργαζομένων (λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Τι συμβαίνει σε άλλες χώρες;;;

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους ενήλικες είναι σπάνιος, αλλά συμβαίνει και συγκεκριμένα στο Τατζικιστάν. Εκεί με κυβερνητικό διάταγμα όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών είναι υποχρεωμένοι να εμβολιαστούν.

Επιπλέον, στο Βατικανό, με απόφαση που ελήφθη στις 8 Φεβρουαρίου, όλοι οι κάτοικοι και εργαζόμενοι οφείλουν να εμβολιαστούν.

Σε υποχρεωτικό εμβολιασμό σε ορισμένες κατηγορίες πληθυσμού, έχουν προχωρήσει:

Η Ιταλία, όπου στις 25 Μαΐου ειδικό διάταγμα υποχρεώνει γιατρούς και προσωπικό υγείας να εμβολιαστούν, αλλιώς δεν θα μπορούν να εξασκούν το επάγγελμά τους ερχόμενοι σε επαφή με ασθενείς. Υπάρχουν προσφυγές στα δικαστήρια.

Στην Βρετανία, στις 16 Ιουνίου ανακοινώθηκε πως όλοι οι εργαζόμενοι σε γηροκομεία, (ακόμη και μη ιατρικό προσωπικό, όπως κομμωτές, αισθητικοί και εθελοντές), θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί πλήρως έως τον Οκτώβριο. Εντούτοις, το μέτρο δεν έχει ακόμη περάσειαπό το Κοινοβούλιο.

Στην Ρωσία φέρεται να υπάρχει διχογνωμία υπάρχει μεταξύ του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του δημάρχου της Μόσχας. Ο δεύτερος εξέδωσε διάταγμα στις 16 Ιουνίου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων στον κλάδο υπηρεσιών, ο οποίος περιλαμβάνει σχεδόν δύο εκατομμύρια ανθρώπους, που θα πρέπει να εμβολιαστούν έως τις 15 Αυγούστου. Ο «Τσαρ Βλαντ» δείχνει  να τάσσεται κατά του μέτρου.

Η κυβέρνηση του Καζακστάν διέταξε την 1η Ιουλίου τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των περισσότερων υπαλλήλων που έρχονται σε στενή επαφή με άλλα άτομα.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στο χιλιοτραγουδισμένο Σαν Φρανσίσκο, ανακοινώθηκε στα τέλη Ιουνίου ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για 35.000 αστυνομικούς και πυροσβέστες με την απειλή πειθαρχικών κυρώσεων. Υπάρχει κίνδυνος ακόμα και απόλυσης.

Επιπλέον, περισσότεροι από 150 εργαζόμενοι σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία στο Τέξας απολύθηκαν ή παραιτήθηκαν. Αυτό γιατί αρνήθηκαν να εμβολιαστούν,, ενώ η μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του νοσοκομείου έπεσε στο κενό..

Τέλος στην Γαλλία, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί! Ωστόσο η κυβέρνηση επεξεργάζεται ένα νομοσχέδιο για να εξαναγκάσει τους εργαζομένους στον τομέα υγείας να εμβολιαστούν.

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί