• Αρχική
  • Άρθρα
  • Παγκόσμια ανησυχία!!! Θάνατοι μετά το εμβόλιο και στην Ελβετία – Δεν φταίνε τα εμβόλια λέει ο ΠΟΥ

Παγκόσμια ανησυχία!!! Θάνατοι μετά το εμβόλιο και στην Ελβετία – Δεν φταίνε τα εμβόλια λέει ο ΠΟΥ

Όλο και περισσότεροι ηλικιωμένοι πεθαίνουν...

Πέντε Ελβετοί πολίτες πέθαναν αφού έκαναν το εμβόλιο. Είχαν ηλικία από 84 έως 92 έτη.

Η ιατρική ρυθμιστική αρχή της Ελβετίας, Swissmedic, ισχυρίζεται πως οι θάνατοι δεν οφείλονται στο εμβόλιο, αλλά προκαλούνται από ασθένειες που σχετίζονται με την ηλικία.

Πριν το εμβόλιο βέβαια οι θάνατοι αποδίδονταν στον κορωνοϊό, αν θυμόμαστε καλά.

«Η Swissmedic έλαβε συνολικά 42 αναφορές για ύποπτες ανεπιθύμητες ενέργειες (ADR) σε σχέση με τους πρώτους εμβολιασμούς κατά της COVID-19… πέντε αναφορές συσχετίστηκαν με θανατηφόρο έκβαση. Οι ασθενείς που αφορούσαν αυτές τις πέντε περιπτώσεις ήταν ηλικίας μεταξύ 84 και 92 και , σύμφωνα με τις τελευταίες διαθέσιμες πληροφορίες, πέθαναν από ασθένειες που συμβαίνουν συνήθως σε αυτήν την ηλικία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Swissmedic και προσέθεσε:

«Παρά την χρονική σχέση με τον εμβολιασμό, δεν υπάρχει, σε καμία περίπτωση, συγκεκριμένη υποψία, ότι ο εμβολιασμός ήταν η αιτία του θανάτου».

Σύμφωνα με την εταιρεία, η Ελβετία κατέγραψε 42 περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών που προκλήθηκαν από εμβόλια, κάποιες εκ των οποίων σοβαρές.

Είναι εύλογο να έχει προκληθεί παγκόσμια ανησυχία, καθώς η Ελβετία δεν είναι η μόνη χώρα που διαπίστωσε θανάτους μετά την χορήγηση των εμβολίων COVID-19.

Η Γαλλία, η Φινλανδία, το Ισραήλ και η Νορβηγία έχουν επίσης αναφέρει εκατοντάδες ηλικιωμένους κατοίκους που πέθαναν λίγο μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο των Pfizer / BioNTech. Ωστόσο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δήλωσε ότι δεν παρατήρησε θανάτους να προέκυψαν από την χρήση εμβολίου.