Ούτε αυτός ξέρει!!! ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΙΑΤΡΟΣ: «Δεν έχει ΝΟΗΜΑ ο υποχρεωτικός εμβολιασμός» – Τότε ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ το θέμα «κορωνοϊός»

Όλο και περισσότεροι αρχίζουν και πιστεύουν πως πλέον τα εμβόλια ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ χωρίς κανέναν ιατρικό λόγο...

Ο επικεφαλής της Εθνικής Ένωσης Νόμιμων Ιατρών Ασφάλισης Υγείας (KBV), Andreas Gassen, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της κρίσης του κορωνοϊού στην Γερμανία τον Ιανουάριο. Την συνέντευξη έκανε ο επικεφαλής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Έσσεν, Καθηγητής Jochen A. Werner, μαζί με τον δημοσιογράφο Jens de Buhr.

Και οι τρεις συμμετέχοντες ήταν της γνώμης ότι η παραλλαγή της όμικρον είχε «ευκολότερα μαθήματα» από την προηγούμενη παραλλαγή δέλτα του κορωνοϊού.

Όπως είπαν, λόγω του “υψηλού αριθμού μη αναφερόμενων περιπτώσεων” υπάρχουν μόνο λίγα ευρήματα που να αποδεικνύουν τον αριθμό των λοιμώξεων από όμικρον στους μη εμβολιασμένους και στους “εμβολιασμένους-ενισχυτικά εμβολιασμένους”. Οι νέοι «μάλλον», σύμφωνα πάντα με τις τοποθετήσεις της συνέντευξης, δεν θα αντιλαμβάνονταν καν την Όμικρον, γιατί «δεν επηρεάστηκαν πολύ ούτε από την Δέλτα».

Στο τέλος της συνομιλίας, ο συντονιστής ήθελε να μάθει από τον Andreas Gassen εάν η συζήτηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ήταν από καιρό περιττή!

Ο Gassen απάντησε μεταξύ άλλων:

«Από μια τροποποιημένη παραλλαγή του ιού που «είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνη» και με την γνώση ότι «τα εμβολιασμένα άτομα δεν έχουν προστασία έναντι της μόλυνσης», ο υποχρεωτικός εμβολιασμός «δεν έχει νόημα από ιατρική άποψη» για τον Gassen. Εάν δεν υπάρχει πιο επικίνδυνη παραλλαγή από την Omikron, το θέμα της Corona θα «τελειώσει στις αρχές του καλοκαιριού», είπε ο Gassen στο τέλος της συνομιλίας.

Πριν τελειώσει την συνομιλία, ο καθηγητής τόνισε πως δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί ούτε ένας (συστημικός) γιατρός δεν συμμετείχε σε έναν γύρο συζήτησης του Ομοσπονδιακού Προέδρου με “αντιπάλους του mrna εμβολιασμού” για το θέμα του “σκεπτικισμού για τα εν λόγω εμβόλια” την περασμένη εβδομάδα. Η απάντηση προφανής…

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί