Ο Λιακόπουλος το έλεγε, αλλά περίμεναν να το παραδεχθεί η Pfizer – Φάτε την «σφαλιάρα» σας τώρα!!!

 Ένα τεράστιο πανηγύρι ψεμάτων και κοροϊδίας με τα εμβόλια!!!

Όπως διαβάσατε χθες στο el.gr, η εταιρεία Pfizer με τον πιο επίσημο τρόπο, δηλαδή με επιστολή προς τον Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ (FDA) ομολόγησε πως η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της κατά του Covid-19 μειώνεται σημαντικά μετά την παρέλευση 6-8 μηνών!!!

Τι έλεγε εδώ και καιρό ο Λιακόπουλος;;; «Μην ξεχνιόμαστε! Η όποια προστασία των εμβολίων έχει μέση διάρκεια 6 με 8 μόνο μήνες. Μετά είστε ανεμβολίαστοι»

Τότε όμως δεν ήξεραν να το αναδείξουν παντού!!! Τώρα μόνο που το είπε η… Pfizer!!!

Και γιατί το είπε η Pfizer;;; Για να πλασάρουν στις μάζες την τρίτη εμβολιαστική δόση!!!

Η Pfizer διατείνεται πως… κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα μετά από κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ και σε πολύ μεγάλα στατιστικά μεγέθη.

Πρόκειται δηλαδή για μια ομολογία που οδηγεί αναπόφευκτα στον εκβιασμό των πολιτών να κάνουν νέα εμβόλια!!! Αφού δε, θα πρέπει να υπάρξει και τρίτη δόση, πιθανόν θα υπάρξουν και άλλες. Πέραν τούτου, θα χρειαστεί και τρίτη δόση για το εμβόλιο Moderna και προφανώς ενισχυτική δόση για το εμβόλιο Johnson, ενώ είναι σαφές ότι θα υπάρξει αναμνηστική δόση και για τους εμβολιασθέντες με το AstraZeneca. ΠΛΕΡΩΣΤΕ ΚΡΑΤΗ μέχρι να φέρουν το υπερμβόλιο που θα δίνει την… «οριστική λύση» στις… «πανδημίες»!!!!

Όλα αυτά χωρίς να υφίσταται η εγγύηση πως οι εμβολιασθέντες και οι επαναεμβολιασθέντες δεν θα νοσήσουν.

ΈΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΨΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί