Από ότι φαίνεται, μάλλον κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας και άλλο είναι το μοναδικό ψωμί που πρέπει να μπαίνει σπίτι μας. Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει Αμερικανός καρδιοχειρούργος.
Ο Dr. Steven Gundry συμβουλεύει να μένουμε μακριά από τις “λεκτίνες” ή αλλιώς τοξικές, φυτικές πρωτεΐνες που βρίσκονται στο σιτάρι, αλλά και σε προϊόντα χωρίς γλουτένη. Όπως λέει ο ίδιος, όταν καταναλώνουμε λεκτίνες, “προκαλούν ένα είδος χημικού πολέμου στο σώμα μας”, που μπορεί να προκαλέσουν φλεγμονώδεις αντιδράσεις οι οποίες οδηγούν σε αύξηση του βάρους και σε προβλήματα υγείας.
Και τότε τι θα τρώμε; Σύμφωνα με τον Dr. Steven Gundry λοιπόν, το μόνο ψωμί που μπορούμε να τρώμε είναι αυτό που παράγει η αμερικάνικη εταιρεία “Barely Bread”, το οποίο φτιάχνεται με αλεύρι αμυγδάλου, σπόρων και καρύδας και δεν περιέχει καθόλου σιτηρά, ταιριάζοντας απόλυτα σε μία διατροφή χωρίς λεκτίνη.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν στο site τους, το ψωμί τους είναι πιο υγιεινό από τις gluten-free φρατζόλες που ισχυρίζονται ότι είναι υγιεινές αλλά φορτώνουν τους καταναλωτές με επιπλέον υδατάνθρακες και ζάχαρη.
(olivemagazine – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θέλετε να διατηρείτε τα δάχτυλά σας καθαρά όταν αγγίζετε δημόσια κουμπιά; Δείτε πώς! vid
- Από το βενζινάδικο και το σούπερ μάρκετ μέχρι τον οδοντίατρο – Μια οικονομία που κινείται μέσω των «passes»
- Ουκρανική επίθεση στην ρωσική περιφέρεια Ροστόφ
- Η Τεχεράνη απέρριψε μια αμερικανική πρόταση για 48ωρη κατάπαυση του πυρός
- Τι σχέση έχουν οι Έλληνες φοιτητές του ΑΠΘ με την SpaceX του Μασκ!
- Κοντογεώργης: Το διακύβευμα της αυτοδυναμίας είναι ζήτημα εθνικής αναγκαιότητας για σταθερότητα
- Πλατφόρμα που θα κινείται στον ρυθμό των Ρίχτερ θα εγκατασταθεί στη Σαντορίνη
- Προς τον Σταθμό Δικαστήρια ο “μετροπόντικας” της γραμμής 4 – Πέρασε την Κυψέλη
- Απίστευτο συμβάν! Αστυνομικοί παράτησαν σακίδιο με όπλα έξω από την κατοικία του δημάρχου του Λονδίνου
- Οι τρεις λόγοι που ανησυχούν τις ΗΠΑ και αυτό που θέλει το Ιράν









