Νέο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ με τον κορυφαίο Fukushima: «Λέτε μ@λ#$ες! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ», vid

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιoγραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην Αμερική και σε άλλες χώρες κάνουν λόγο για μαζική αφύπνιση που λαμβάνει χώρα σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς κυβερνήσεις και οι γιατροί αρχίζουν να συνειδητοποιούν και να παραδέχονται ότι τα εμβόλια COVID δεν είναι και τόσο αθώα!!!

Σε αυτό το πλαίσιο εμφανίστηκε νέο απόσπασμα από τον dr Masanori Fukushima, επίτιμο διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο του Κιότο με 25ετή εμπειρία ως εμπειρογνώμονας μολυσματικών ασθενειών, ο οποίος, όπως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ είδατε στο ΕΛ, προειδοποίησε το αρμόδιο Υπουργείο ότι η ιαπωνική κυβέρνηση πρέπει να διεξαγάγει μια «σωστή έρευνα» για τις επιβλαβείς παρενέργειες του εμβολίου για τον COVID.

Στο νέο απόσπασμα θα δείτε το ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ του κορυφαίου Ιάπωνα γιατρού που διευθύνει το τμήμα επιστήμης σε ένα από τα μεγάλα πανεπιστήμιά τους, σε μια συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου. Τους λέει καθώς κουνάνε το κεφάλι τους, γεμάτοι φόβο και ντροπή, ότι πρέπει να σταματήσουν οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ εδώ και τώρα, ενώ τους κατηγορεί πως αυτοί ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!!!

«Φτάνει πια! Διακυβεύονται ανθρώπινες ζωές.

Διαλύστε τη γελοία Επιτροπή Αξιολόγησης της Αιτιότητας των Εμβολίων. Στην θέση της, δημιουργήστε μια εξεταστική επιτροπή για να διερευνήσετε όλες τις περιπτώσεις.

Διακυβεύεται το κύρος της Ιαπωνίας. Έχετε εμβολιάσει τόσα πολλά άτομα. Κι όμως, μόνο το 10% των μελών του Υπουργείου Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας που ηγείται της εκστρατείας εμβολιασμού έχει εμβολιαστεί.

Τι γ@$#@@νο ανέκδοτο είναι αυτό;

Πρέπει να σταματήσουμε να εμβολιάζουμε αμέσως και να ασχοληθούμε με την υγεία όλων των περιστατικών».

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί