Νεαρή Αμερικάνα: Έκανα το εμβόλιο «Johnson&Johnson», παρέλυσα και είχα επιληπτικές κρίσεις! ΒΙΝΤΕΟ

«Κανείς δεν ξέρει αν ο λόγος είναι το εμβόλιο», ισχυρίζεται - Σοκαριστικό αν ισχύει...

Μια γυναίκα που ισχυρίζεται πως έλαβε το εμβόλιο Covid-19 που κατασκευάστηκε από την Johnson & Johnson περιέγραψε πολλές σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες από κρεβάτι του νοσοκομείου.

Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok (έχει κατεβεί πλέον ο λογαριασμός – ΕΔΩ), η Tabatha Lauren από το Ντάλας των Ηνωμένων Πολιτειών, αναφέρει ότι έλαβε το εμβόλιο στις 7 Απριλίου, μία ημέρα πριν αρχίσει να υποφέρει από πολλά σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Έκανα χθες το εμβόλιο Johnson & Johnson», λέει η γυναίκα. «Κανείς δεν ξέρει αν αυτός είναι ο λόγος που όλα αυτά τα πράγματα συμβαίνουν», προσέθεσε και υπογράμμισε:

«Ξεκίνησε με πόνο στο στήθος και παράλυση στην αριστερή μου πλευρά. Πήγα με ασθενοφόρο στο [Ιατρικό Κέντρο Πανεπιστημίου Baylor] όπου έχω κάνει πολλές εξετάσεις. Είχα περίπου οκτώ επιληπτικές κρίσεις τις τελευταίες δύο ημέρες – δεν είχα ποτέ τέτοια πριν. Βρήκαν ένα ανεύρυσμα εγκεφάλου 3 mm. Προς το παρόν είμαι συνδεδεμένη με το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τις κρίσεις μου».

Αυτά ισχυρίζεται η ίδια στο βίντεο που θα δείτε:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί