Να, γιατί παραμένει το RAPID TEST στους ανεμβολίαστους εργαζομένους – Ακούστε τον Θεμιστοκλέους και ΦΡΙΞΤΕ

Με εικόνα και ήχο για να τον... απολαύσετε...

Οι ανεμβολίαστοι θα εξακολουθήσουν να έχουν την επιβάρυνση των εβδομαδιαίων υποχρεωτικών rapid test, καθώς, σύμφωνα με νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στην Βουλή, παραμένει η απαίτηση για επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού στους εργασιακούς χώρους.

Όλα αυτά, ενώ όπως έχουν παραδεχτεί πλέον η επίδραση των εμβολίων έχει λήξει και όλοι είναι πλέον ανεμβολίαστοι!!!

Αυτό δεν πτοεί τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, να κοροϊδεύει τον κόσμο, λέγοντας πως το μέτρο παραμένει και αφορά μόνο στους εργασιακούς χώρους για το… καλό των εργαζομένων.

«Αυτό για να το ξεκαθαρίσουμε αφορά την υποχρέωση στην εργασία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, δεν αφορά τα πιστοποιητικά στο να μπαίνεις στα μαγαζιά ή οτιδήποτε άλλο. Την υποχρέωση των ανεμβολίαστων για ένα τεστ. Είναι από τα τελευταία μέτρα που κρατιούνται γιατί ξέρετε, είμαστε σε φάση συνύπαρξης με τον ιό και ο μεγαλύτερος λόγος είναι -αυτό που αναφερθήκαμε και προηγουμένως- γιατί ο κόσμος έχει εμβολιαστεί, και το 81% του πληθυσμού έχει νοσήσει. Αυτοί που εξακολουθούν να έχουν το μεγαλύτερο κίνδυνο και πολύ μεγάλο κίνδυνο, είναι αυτοί οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί καθόλου και για αυτό είναι αυτό μέτρο σε ισχύ ακόμη», ανέφερε χωρίς δισταγμό!!!

Ο Θεμιστοκλέους θέλει να μας πείσει ότι οι εξαρχής ανεμβολίαστοι κάνουν το τεστ για το καλό τους, γιατί κινδυνεύουν!!! Δεν τον πιστεύει ούτε τρίχρονο παιδί! Αντίθετα, κατά τα φαινόμενα, το εκδικητικό μέτρο παρέμεινε με σκοπό να τιμωρήσει τους ανυπάκουους απέναντι στον εμβολιασμό COVID!!!

Δείτε το βίντεο:

photo intime

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί