ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ: Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τα παιδιά που ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ!!! Σοκαριστικά λόγια από τον Dr Makary

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Το αμερικανικό FOXNEWS φιλοξένησε τον γιατρός Dr Marty Makary, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins στην Βαλτιμόρη, σχολιαστή σε μέσα ενημέρωσης για θέματα COVID, ο οποίος ισχυρίστηκε πως προσπάθησαν να περάσουν την παιδική μυοκαρδίτιδα ως φυσιολογική, ενώ στο μέλλον τα πράγματα θα είναι χειρότερα για τα παιδιά!

Ειπώθηκαν μεταξύ άλλων από τον δημοσιογράφο, Τάκερ Κάρσλον και τον γιατρό:

«Σοβαρή καρδιακή βλάβη σε κατά τα άλλα υγιή παιδιά; ”Ω, ναι, πάντοτε συνέβαινε αυτό.”

Όχι, δεν συνέβαινε στην πραγματικότητα!!!!!

Κι ο Dr Marty Makary ήταν ουσιαστικά μόνος μέσα στην ιατρική κοινότητα όταν προειδοποίησε για τους κινδύνους της. Προειδοποιούσε επί μήνες!!!

Τον Μάρτιο, έγραψε στο CDC και είπε ότι έχετε υποχρέωση να ”μελετήσετε σχολαστικά τις μακροχρόνιες συνέπειες της προκαλούμενης από το εμβόλιο μυοκαρδίτιδας.”

Όπως δηλώνει ο ίδιος: Το υποβάθμισε η διευθύντρια του CDC πέρυσι λέγοντας ότι ”αν εμβολιάσουμε 1 εκατομμύριο παιδιά, ίσως να υπάρξουν 30 ή 40 περιστατικά ήπιας μυοκαρδίτιδας” κι ότι ”Αν υποστείτε μυοκαρδίτιδα απ’ τον covid, είναι χειρότερη” ή ότι ”Συμβαίνει σε υψηλότερα ποσοστά”.

Αλλά αυτό δεν ισχύει!!!! Οι μελέτες έχουν δημοσιευτεί, η Ευρώπη αντέδρασε απαγορεύοντας το εμβόλιο της Moderna συνολικά στους νέους, σε πολλά μέρη της Ευρώπης σε όλους κάτω των 30 ετών και σε άλλα μέρη σε όλους κάτω των 40 ετών. Η τραγωδία είναι ότι τώρα μαθαίνουμε πως υπάρχει σημαντική καρδιακή βλάβη!!!! Το 31% των ατόμων εμφανίζει περιορισμούς των φυσικών τους δραστηριοτήτων!!!

Η μελέτη του Seattle (έδειξε) ότι το 63% των παιδιών μετά την μυοκαρδίτιδα είχε στοιχεία οιδήματος στην καρδιά επί μήνες μετά στη μαγνητική τομογραφία.

Έκαναν το εμβόλιο να μοιάζει πιο ασφαλές απ’ ό,τι ήταν στην πραγματικότητα, υπερεκτίμησαν τα περιστατικά νέων ατόμων στις νοσηλείες καθιστώντας τη λοίμωξη από covid να μοιάζει πιο επικίνδυνη απ’ ό,τι ήταν στην πραγματικότητα…

Και η τραγωδία είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε σώσει παιδιά απ’ τη μυοκαρδίτιδα!!!!

Αν το παιδί σας έχει υποστεί καρδιακή βλάβη στην ηλικία των 14 ετών, τι θα κάνει στα 50; Εννοώ ότι κανείς δεν φαίνεται να σκέφτεται το μέλλον!!!!».

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί