• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μπορείς να την «πάθεις» από πολύ ισχυρό σπέρμα σε πισίνα; Τι είπε Ινδονήσια επιθεωρητής

Μπορείς να την «πάθεις» από πολύ ισχυρό σπέρμα σε πισίνα; Τι είπε Ινδονήσια επιθεωρητής

Οι γυναίκες μπορεί να μείνουν έγκυοι εάν κολυμπήσουν σε πισίνα με άντρες, δήλωσε η επιθεωρητής για την προστασία των παιδιών στην Ινδονησία, ισχυρισμός που της κόστισε τη θέση της.

Η πρώην δημόσια λειτουργός δέχτηκε επίσημο αίτημα να παραιτηθεί, όταν δημοσίως δήλωσε πως «ένα εξαιρετικά δυνατό σπέρμα» θα μπορούσε να γονιμοποιήσει γυναίκες σε πισίνες.


Οι άντρες μπορεί να «ενθουσιαστούν σεξουαλικά» από την παρουσία γυναίκας και να εκσπερματώσουν ακούσια, «γι’ αυτό και να προκαλέσουν εγκυμοσύνη», είχε δηλώσει η Σίτι Χικμαγουάτι.

Οι ισχυρισμοί της προκάλεσαν αντιδράσεις και η επιτροπή δεοντολογίας της Ινδονησίας ζήτησε με επιστολή της την παραίτησή της Σίτι. Εάν δεν παραιτηθεί, προειδοποιούσε η επιστολή, τότε θα ζητούνταν η παρέμβαση του προέδρου της Ινδονησίας για να τη διώξει με τρόπο που δεν θα ήταν τόσο σεβαστικός.

«Το νερό στις πισίνες[…] περιέχει χλωρίνη κι άλλα χημικά. Το σπέρμα δεν μπορεί να επιβιώσει σε αυτές τις συνθήκες», ανέφερε στα ΜΜΕ εκπρόσωπος του ιατρικού συλλόγου της Ινδονησίας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πάνω από 87% των πολιτών της Ινδονησίας είναι Μουσουλμάνοι. Εξαιτίας των θρησκευτικών και πολιτιστικών ταμπού, το σεξ πριν το γάμο θεωρείται αμαρτία, κι έτσι αρκετά ανύπαντρα ζευγάρια ντρέπονται να αναζητήσουν μέσα αντισύλληψης.

Τα προφυλακτικά, σύμφωνα με αναφορές, χρησιμοποιούνται μόνο από το 3% του πληθυσμού, καθώς η πώλησή τους απαγορεύεται, και η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση απουσιάζει σχεδόν πλήρως από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Από Sputnik, ΦΩΤΟ unsplash