ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;; Γάλλος καθηγητής είναι ΚΑΘΕΤΟΣ για τα εμβόλια και τους εμβολιασμένους, vid

Ο ένας μετά τον άλλον οι επιστήμονες μιλάνε με στοιχεία σε ένα πρωτοφανές κύμα αποκαλύψεων

Ο Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Didier Raoult είναι Γάλλος γιατρός και μικροβιολόγος με ειδίκευση στις μολυσματικές ασθένειες. Το 1984, ο Raoult δημιούργησε την Μονάδα Rickettsia στο Πανεπιστήμιο Aix-Marseille. Δίδαξε επίσης μολυσματικές ασθένειες στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Aix-Marseille.

Σε τηλεοπτική εκπομπή, στην ερώτηση αν ο εμβολιασμός χρησιμεύει σε κάτι απαντά ξερά ΟΧΙ, συμπληρώνοντας  «δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι ανεμβολίαστοι είναι πιο μολυσματικοί μεταδοτικοί παρά οι εμβολιασμένοι. Στην Δέλτα οι εμβολιασμένοι είχαν ιικά φορτία ανώτερα από τους ανεμβολίαστους».

«Έχουμε στη διάθεσή μας κάποια απόδειξη ότι αυτός εξυπηρετεί σε κάτι; Αυτό ακριβώς. Κι η απάντηση είναι. Λυπάμαι που διαφωνώ με τις Αρχές. Η απάντηση είναι όχι!!!!! Αυτό δεν ελέγχει την επιδημία σε καμία περίπτωση!!!!! Οι χώρες στις οποίες έγιναν τα περισσότερα εμβόλια είναι αυτές που έχουν τα περισσότερα κρούσματα», σημείωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Γενικώς δεν υπάρχει απόδειξη ότι οι ανεμβολίαστοι είναι πιο μεταδοτικοί απ’ τους εμβολιασμένους!!!!!! Καμία σχέση αν κοιτάξουμε το ιικό φορτίο.

Γνωρίζω πως προσπάθησαν να μας εκθειάσουν πράγματα που είναι εντελώς λάθος για τη Δέλτα. Όσον αφορά την Δέλτα, κατά παράδοξο τρόπο, οι εμβολιασμένοι είχαν ιικό φορτίο πιο σημαντικό απ’ τους ανεμβολίαστους!!!».

Δείτε το νέο βίντεο που φέρνει σε δύσκολη θέση τους τηλέ-ειδικούς:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί