Μαρτυρία για τον 14χρονο που πέθανε ΕΧΟΝΤΑΣ covid: «Αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα πριν νοσήσει, έπαιρνε οξυγόνο»

Για να μην μένουμε στα «μισόλογα» και τους φανταχτερούς τίτλους των καναλιών!

Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετώπιζε το 14χρονο αγόρι από τη Φθιώτιδα που εξέπνευσε, καθώς μόλις λίγες μέρες πριν είχε προσβληθεί με κορωνοϊό.

Όπως αποκάλυψε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, μιλώντας στο newsit, το παιδί αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα.

Σημειώνεται πως το παιδί μεταφέρθηκε στις 11 Ιανουαρίου στο νοσοκομείο Λαμίας από χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας με συμπτώματα κορονοϊού. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως τόσο ο 14χρονος όσο και οι γονείς του νοσούσαν με κορονοϊό. Στο νοσοκομείο Λαμίας οι γιατροί έκριναν πως το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στην Αθήνα, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινωνόταν συνεχώς.

Όπως είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος το παιδί: «Είχε πολλά προβλήματα το αγοράκι και έπαιρνε και στο σπίτι του οξυγόνο».

Περιέγραψε όλα όσα διαδραματίστηκαν στο νοσοκομείο: «Στις 11 Ιανουαρίου ήρθε από το Νοσοκομείο Λαμίας στα Επείγοντα του νοσοκομείου “Αγία Σοφία” ένα 14χρονο αγοράκι με νοητική στέρηση. Είχε πολλά προβλήματα το παιδάκι και έπαιρνε και στο σπίτι του οξυγόνο».

Όπως είπε το παιδί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο «Αγλαΐα Κυριακού»:

«Στην “Αγία Σοφία” οι γιατροί έκριναν βαριά την κατάσταση της υγείας του αγοριού και τον μετέφεραν στην μοναδική ΜΕΘ Covid που υπάρχει στην Αττική για παιδιά, στο “Αγλαϊα Κυριακού” που έχει συνολικά 5 κλίνες».

Ο Μιχάλης Γιαννάκος αποκάλυψε πως:

«Στην ΜΕΘ ο 14χρονος ήταν με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου. Χθες λοιπόν το απόγευμα κατά τις 7, το αγοράκι παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία του, οι γιατροί το διασωλήνωσαν και δυόμιση ώρες μετά, στις 10 παρά είκοσι έχασε την μάχη για τη ζωή».

(Από newsit – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί