Μαγιορκίνης-Χαρδαλιάς: Να τηρείτε “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ” (vid)

Υπογραμμίστηκε η ανάγκη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ!

Η ενημέρωση των έξι για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα επέστρεψε με δυο παλιούς γνώριμους, τον Σωτήρη Τσιόδρα και το Νίκο Χαρδαλιά και ένα νέο πρόσωπο τον Γκίκα Μαγιορκίνη.

Ξεκινώντας την ενημέρωση ο Γκίκας Μαγιορκίνης είπε είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας αλλά και η τήρηση της κοινωνικής απόστασης. Να σταματήσουν δηλαδή οι άνθρωποι να έχουν ανθρώπινες σχέσεις;;;; Πόσο μεγάλο θα πρέπει να γίνει ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ;;;; Θα πρέπει να συνηθίσουμε να είμαστε μόνοι;; Μήπως και να μετέχουμε σε μία ακίνδυνη εικονική πραγματικότητα του ELON MUSK;;

Επανέλαβε παράλληλα ότι για τους πολίτες που επιστρέφουν από διακοπές “θα είναι καλό να υπάρχει ένας εθελοντικός περιορισμός” για ορισμένες ημέρες.

Συνέχισε λέγοντας πως ο κορωνοϊός «εξακολουθεί να σιγοβράζει».

Χθες, ο κ, Μαγιορκίνης έκανε μία δήλωση «βόμβα», αναφέροντας πως ίσως επιβληθεί γενικευμένη χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους όχι γιατί μεταδίδεται πολύ ο ιός σε αυτούς, αλλά για να αυξήσουν την προσήλωση χρήσης μάσκας στους εσωτερικούς.

Δείτε στο 2.26:

Από την πλευρά του ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε πως οι λεγόμενες «θεωρίες συνωμοσίας» μπορούν να αποβούν μοιραίες, χωρίς να διευκρινίσει ποιες είναι αυτές.

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι οι αντιεπιστημονικές θεωρίες όσον αφορά τον κορωνοϊό υπονομεύουν ανοιχτά την συλλογική προσπάθεια και θα μπορούσε να αποβεί ακόμα και μοιραία για την υγεία των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο υφυπουργός υπογράμμισε ότι βασικό στοιχείο για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού αποτελεί η σωστή ενημέρωση των πολιτών από τους «ειδικούς». Παράλληλα, πρόσθεσε ότι δεν επιδέχονται αμφισβήτηση τα δεδομένα που συλλέγονται καθημερινά σχετικά με τον κορωνοϊό.

Τέλος χαρακτήρισε απαραίτητα τα τοπικά lockdown:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί