Λεχώνα το έσκασε με το βρέφος της από ασθενοφόρο όταν έμαθε ότι έχει κορωνοϊό – Θα τη νοσήλευαν σε κλινική covid ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ!

Παρόμοια περιστατικά με τρομαγμένους (όχι λόγω covid) ασθενείς συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Πάτρα, όπου μία μητέρα με το που γέννησε και έμαθε πως έχει covid άρπαξε το βρέφος της και το έσκασε μέσα από το ασθενοφόρο.

Η γυναίκα γέννησε με καισαρική στην Πάτρα, αλλά αμέσως μετά έμαθε πως νοσεί από covid.

Η νεαρή λεχώνα πήγαινε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», μαζί με το μωρό που είχε φέρει στον κόσμο, ωστόσο μόλις έφτασε και πριν βγει, ενημερώθηκε πως θα έπρεπε να αποχωριστεί το βρέφος και να μπει στο νοσοκομείο μόνο εκείνη για να νοσηλευτεί. Η νεαρή μητέρα όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά πήρε το βρέφος και επέστρεψε σπίτι της.

Σύμφωνα με το flamis.gr, όλα ξεκίνησαν στις 7 Φεβρουαρίου όταν γέννησε σε ιδιωτική κλινική. Όλα πήγαν καλά και είχε κάνει καισαρική. Όμως μία ημέρα μετά τη γέννα, διαπιστώθηκε μετά από μοριακό τεστ που της έγινε πως είχε covid, ενώ το παιδί είχε βγει αρνητικό.

Από την κλινική την ενημέρωσαν πως θα έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο Αναφοράς (ΠΑΡΟΤΙ Η ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!!!!), και όντως μετά από κάποια ώρα έφθασε ασθενοφόρο και την παρέλαβε εγχειρισμένη, μαζί με το μωρό της στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας».

Φθάνοντας εκεί, και πριν καν μπει μέσα στο νοσοκομείο, υπάλληλος του νοσηλευτικού ιδρύματος την ενημέρωσε πως θα νοσηλευόταν χωρίς το μωρό.

Η γυναίκα θόλωσε και είπε ότι θα έπρεπε να βρεθεί ένας θάλαμος ώστε να μείνουν εκείνη και το παιδί της, αλλά οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ήταν ανένδοτοι. Στο σημείο προκλήθηκε ένταση και τελικά η μητέρα αποφάσισε να πάρει το παιδί και να φύγει.

«Δεν άντεχα άλλο. Είναι δυνατόν να φέρονται έτσι σε μία εγχειρισμένη με καισαρική τομή, λεχώνα, και στο δύο ημερών βρέφος; Μα δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη; Δεν θα μπορούσαν να βρουν λύση αν δεν είχαν προβλέψει κάτι τέτοιο; Αναγκάστηκα και πήρα το παιδί μου και βρίσκομαι στο σπίτι μου. Ολες οι γυναίκες που κάνουν καισαρική μένουν στην κλινική για τουλάχιστον 3 ημέρες. Για μένα δεν ενδιαφέρθηκαν» λέει η ίδια στο τοπικό μέσο.

Η λεχώνα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα λόγω του ιού, ενώ ακόμη και σήμερα παραμένει στο σπίτι της σε καραντίνα, χωρίς συμπτώματα.

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί