Κρύβουν τα τεράστια προβλήματα στα νοσοκομεία μετά τον διωγμό των ανεμβολίαστων

Και ακόμα είμαστε στην αρχή!

Γιγαντώνονται τα προβλήματα πίσω από τις κλειστές πόρτες των χειρουργείων στο σύνολο των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας πανελλαδικά, μετά την ισχύ των εκβιαστικών μέτρων της κυβέρνησης για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Τα επίσημα στοιχεία θέλουν πάνω από 6-7.000 υγειονομικούς να έχουν τεθεί ήδη σε αναστολή, αριθμός που ενδεχομένως γίνει ακόμα μεγαλύτερος το αμέσως προσεχές διάστημα.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι ελλείψεις σε εξειδικευμένο προσωπικό προκαλούν με τη σειρά τους ένα «τσουνάμι» ακυρώσεων τακτικών χειρουργείων, τα οποία είτε μετατίθενται χρονιά είτε ακυρώνονται συνεχώς.

Τελευταίο «θύμα» των μέτρων της κυβέρνησης αποτελεί το Νοσοκομείο Αρεταίειο στο κέντρο της Αθήνας, το πρώτο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην Ελλάδα.

Σε επείγουσα επιστολή του προς την 1η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Αττικής ο χειρούργος Νικόλαος Αρκαδόπουλος κάνει λόγο για «αναστολή ΟΛΩΝ των τακτικών και έκτακτων χειρουργείων καθώς επίσης και της εφημερίας του νοσοκομείου για έκτακτα Χειρουργικά, Γυναικολογικά και Μαιευτικά περιστατικά».

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

(φωτο: intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί