Κοριτσάκι σε αναπηρική καρέκλα μετά το εμβόλιο! Κι άλλα περιστατικά ΣΟΚ – Κλείνει τα «μάτια» η ιατρική κοινότητα, vid

Αυτά γιατί τα κρύβουν;;;

Ο γερουσιαστής Ron Johnson (R-WI) πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα για να συζητήσει τις ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID – δίνοντας σε άτομα που έχουν ” αγνοηθεί επανειλημμένα ” από την ιατρική κοινότητα «μικρόφωνο» για να μοιραστούν τις ιστορίες τους.

Η ομάδα που μίλησε συγκροτήθηκε από τον Ken Ruettgers, έναν πρώην επιθετικό της Green Bay Packers (ομάδα αμερικανικού ποδοσφαίρου), του οποίου η σύζυγος υπέστη ανεπιθύμητη παρενέργεια μετά την λήψη εμβολίου COVID. Ο Ruettgers, που ζει τώρα στο Όρεγκον, ξεκίνησε έναν ιστότοπο για να ενημερώσει την ιατρική κοινότητα.

«Είμαστε όλοι υπέρ του εμβολίου», δήλωσε ο Τζόνσον κατά την έναρξη της συνέντευξης τύπου και ότι στόχος του ήταν να παρέχει μια πλατφόρμα για αυτά τα άτομα που αντιμετώπισαν δυσκολίες μετά από εμβόλια COVID, έτσι ώστε η κοινότητα της υγείας και τα γενικά μέσα ενημέρωσης να τις αναγνωρίσουν και να εντοπίσουν στην βασική αιτία – για να βρουν μια λύση για αυτά τα προβλήματα.

Πέντε άτομα από τις ΗΠΑ , συμπεριλαμβανομένου ενός 12χρονου κοριτσιού που συμμετείχε στην κλινική δοκιμή του Pfizer, συμμετείχαν στο συνέδριο στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μιλγουόκι. Περιέγραψαν τις αντιδράσεις τους στα εμβόλια COVID, συμπεριλαμβανομένων νευρολογικών, καρδιακών και γαστρεντερικών προβλημάτων, εξουθενωτικών προβλημάτων υγείας και νοσηλείας.

Ανάμεσά τους ήταν η Maddie de Garay από το Οχάιο, η οποία προσφέρθηκε εθελοντικά στη δοκιμή εμβολίων Pfizer όταν ήταν 12. Στις 20 Ιανουαρίου, η Maddie έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer COVID ως συμμετέχουσα στην κλινική δοκιμή για την ηλικία 12 έως 15 ετών και τώρα είναι σε αναπηρική καρέκλα.

«Γιατί δεν επιστρέφει στο φυσιολογικό; Ήταν εντάξει πριν από αυτό», είπε η Stephanie de Garay, μητέρα της Maddie. Προσφέρθηκε εθελοντικά στη δοκιμή εμβολίων Pfizer «για να βοηθήσει όλους τους άλλους και τώρα δεν την βοηθούν. Πριν πάρει η Maddie την τελική δόση του εμβολίου, ήταν υγιής, είχε πολλούς φίλους και προσωπική ζωή».

Μόλις έλαβε την δεύτερη δόση, η Maddie ένιωσε αμέσως πόνο στο σημείο της ένεσης και τις επόμενες 24 ώρες εμφάνισε σοβαρό πόνο στην κοιλιά και το στήθος.

Η Maddie είπε στη μητέρα της ότι ένιωθε λες και  η καρδιά της βγήκε μέσα από το λαιμό της, έχοντας οδυνηρά «ηλεκτροσόκ» στο λαιμό και την σπονδυλική της στήλη που την ανάγκασαν να περπατάει καμπουριασμένα.

Οι γονείς της Maddie την πήγαν στα περιστατικά έκτακτης ανάγκης σύμφωνα με τις οδηγίες του επικεφαλής νοσοκόμων της δοκιμής εμβολίων. Έκανε εξετάσεις.  Η διάγνωση στη σύνοψη απόρριψης αναφέρει «αρνητική επίδραση της αρχικής αντιμετώπισης του εμβολίου».

Η κατάσταση της Maddie συνέχισε να επιδεινώνεται. Τους επόμενους δυόμισι μήνες, ο κοιλιακός, μυϊκός και νευρικός πόνος της έγινε αφόρητος, είπε η μητέρα της.

Ανέπτυξε γαστροπάρεση, είχε ναυτία και έμετο, ακανόνιστη αρτηριακή πίεση, απώλεια μνήμης, πονοκεφάλους, ζάλη, λιποθυμία, επιληπτικές κρίσεις, λεκτικά και κινητικά τικ, προβλήματα εμμηνορροϊκού κύκλου, απώλεια αίσθησης από την μέση προς τα κάτω, απώλεια ελέγχου του εντέρου και της ουροδόχου κύστης. Της τοποθετήθηκε δε ρινογαστρικός σωλήνας, επειδή έχασε την ικανότητά της να τρώει.

Σε κάποια στιγμή, οι γιατροί προσπάθησαν να εισαγάγουν την Maddie σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, ισχυριζόμενοι ότι έπασχε από μια νευρολογική κατάσταση που προκλήθηκε από άγχος, εξήγησε η μητέρα της. Τότε βρήκαν άλλους που είχαν να αντιμετωπίσουν παρόμοιες ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από εμβόλια.

Η μητέρα της Maddie είπε ότι η κόρη της – που καθόταν δίπλα της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σε αναπηρικό καροτσάκι, όπως θα δείτε στο βίντεο – έχει πάει στα περιστατικά έκτακτης ανάγκης εννέα φορές, νοσηλεύτηκε τρεις φορές και έχει περάσει δύο μήνες στο νοσοκομείο.

«Το μόνο που θέλουμε είναι να έχει την φροντίδα που χρειάζεται απεγνωσμένα, ώστε να μπορεί να επιστρέψει στο φυσιολογικό», δήλωσε η de Garay.

Δείτε το κοριτσάκι στο βίντεο δίπλα στην μητέρα του, η οποία εξιστορεί το περιστατικό, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της:

Μία άλλη συμμετέχουσα στην συνέντευξη τύπου ήταν η Cheryl Reuttgers. Τέσσερις ημέρες μετά τη λήψη της πρώτης δόσης εμβολίου της Moderna, αντιμετώπισε σοβαρές νευρολογικές επιπλοκές, οι οποίες οδήγησαν στην διάγνωση της «αυτοάνοσης-νευροπάθειας που προκαλείται από εμβόλιο» και της σκλήρυνσης κατά πλάκας.

«Αυτές οι παρενέργειες μετά από εμβόλιο είναι πραγματικές, αλλά οι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν. Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι αυτές οι αντιδράσεις υπάρχουν και πρέπει να ερευνηθούν», δήλωσε η Cheryl.

Η Candace Hayden από το Michigan έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου COVID της Moderna στις 2 Μαρτίου και μια δεύτερη δόση στις 30 Μαρτίου. Στις 18 Απριλίου, άρχισε να βιώνει νευρολογικά συμπτώματα και μερικώς παρέλυσε από το στήθος και προς κάτω.

«Η ιατρική μου ομάδα στο νοσοκομείο αρνήθηκε να συσχετίσει την κατάστασή μου με το εμβόλιο. Τους ζήτησα να αναφέρουν την κατάσταση μου στο VAERS [Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου], αλλά δεν νομίζω ότι το έκαναν», δήλωσε.

Η Kristi Dobbs είναι 39χρονη οδοντιατρική υγιεινός από το Μισσούρι που έλαβε το εμβόλιο Pfizer COVID τον Ιανουάριο. Αμέσως μετά τον εμβολιασμό, η Dobbs παρουσίασε παραισθησία, αίσθημα παλμών της καρδιάς και προβλήματα εμμήνου ρύσεως. Η Dobbs ανέφερε τα συμπτώματά της στο V-safe , το CDC, το FDA, το Pfizer, δύο ερευνητικά ινστιτούτα και πολλά πανεπιστήμια.

«Μέχρι σήμερα, η ιατρική κοινότητα παραμένει σε αμηχανία και δεν μπορεί να αποκαταστήσει την υγεία μου», δήλωσε η Dobbs. «Ελπίζω ότι τα προβλήματά μας θα ερευνηθούν και θα μελετηθούν», προσέθεσε.

Η Brianne Dressen είναι καθηγήτρια προσχολικής ηλικίας από την Γιούτα των ΗΠΑ, η οποία έλαβε το εμβόλιο COVID της AstraZeneca κατά την διάρκεια μιας κλινικής δοκιμής τον Νοέμβριο του 2020. Έκτοτε, έχει βιώσει εκτεταμένες ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο που οδήγησαν σε ιατρικό λογαριασμό άνω των 250.000 $.

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ;;;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί