Ο καρδιολόγος Peter McCullough πέταξε ακόμα μία «βόμβα», εμπλέκοντας τις δυνάμεις ασφαλείας και τις επίσημες ιατρικές αρχές στην υπόθεση COVID και τα εμβόλια.
Ο δημοσιογράφος, ο οποίος του πήρε συνέντευξη, τόνισε πως «ο πατέρας μου έλαβε το εμβόλιο της Pfizer κι η καρδιά του σταμάτησε περίπου 32 ώρες αφότου το έλαβε.
Από την αρχή της πανδημίας, ο Dr McCullough υπήρξε ένας κορυφαίος της ιατρικής απάντησης στην αντιμετώπιση του covid-19 και δημοσίευσε την παθοφυσιολογική βάση και συλλογιστική για την πρώιμη, εκτός νοσοκομείου, αντιμετώπιση του SARS-coV-2.
Έχει δημοσιεύσει αμέτρητες μελέτες που έχουν εμφανιστεί σε ιατρικά περιοδικά, έχει καταθέσει στο Καπιτώλιο, έχει εμφανιστεί σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα, έχει καταθέσει στην Γερουσία των ΗΠΑ, μάλιστα κατέθεσε εκεί πολύ πρόσφατα επιχειρηματολογώντας ότι τα εμβόλια, αυτές οι ενέσεις για τον covid πρέπει να αποσυρθούν απ’ την αγορά.
Μιλήστε λίγο για την εμπειρία σας του αποκλεισμού απ’ το Twitter, του σκιώδους αποκλεισμού και για το τι συμβαίνει τώρα».
Όπως απάντησε ο καρδιολόγος:
«Ξέρεις είχα έναν απ’ τους κορυφαίους λογαριασμούς στο Twitter πριν αποβληθώ χωρίς κανέναν λόγο. Ήμουν εκτός Twitter για κάμποσους μήνες και δεν συνειδητοποίησα τι συνέβαινε αλλά πρέπει να υπήρχαν πολύ αυστηρά προγράμματα σκιώδους αποκλεισμού, απώλειας ακολούθων και ένταξης σε μαύρη λίστα
Χαίρομαι που επέστρεψα αλλά είμαι συγκλονισμένος από το φαινόμενο ότι το CDC και το FBI πρέπει να παρακολουθούσαν εμένα και άλλους ηγέτες της επιστήμης προκειμένου, να εμποδίσουν το μήνυμα ότι μπορούμε να θεραπεύσουμε τον covid-19 και ότι ανησυχούσαμε για τις παρενέργειες, τις αναπηρίες και τους θανάτους από το εμβόλιο».
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση στην πολύπαθη Κούβα
- Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι δυο βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν εναντίον του Ριάντ
- Το Ιράν απειλεί ότι θα ανταποδώσει οποιοδήποτε πλήγμα εναντίον ηλεκτροπαραγωγικών εγκαταστάσεών του
- Μάρτης… “γδάρτης” – Επιδεινώνεται ο καιρός με βροχές και χιόνια στα ορεινά
- Πυρκαγιά σε ρωσικό λιμάνι κοντά στα σύνορα με την Φινλανδία μετά από επιδρομή drones
- Ο Μιχάλης Ζαμπίδης συνάντησε την Κίμπερλι Γκιλφόιλ και σήκωσαν τις γροθιές τους – ΦΩΤΟ
- Φατίχ Μπιρόλ: «Καμιά χώρα» δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από τις συνέπειες της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης
- Πάνω από τα 100 δολάρια το πετρέλαιο όσο ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή μαίνεται ακόμα
- Κίνδυνος για την χειρότερη ενεργειακή κρίση εδώ και δεκαετίες, σύμφωνα με τον διευθυντή του ΔΟΕ
- Σήμερα ξεκινά στη Λάρισα η δίκη για τα Τέμπη









