Κεραυνός από Γιαννακόπουλο: «Θα του γ….. ότι έχει και δεν έχει, όποιον ξαναβρίσει τους ανεμβολίαστους» – ΒΙΝΤΕΟ

Δεύτερη πολύ δυνατή παρέμβασή του μέσα στην παράνοια των ημερών.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., της μεγαλύτερης φαρμακοβιομηχανίας στην Ελλάδα, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, «ξαναχτύπησε», δύο περίπου μήνες μετά το περιβόητο ποστ του στο instagram για τα εμβόλια.

Τι είχε γράψει πιο συγκεκριμένα;

«Πολλοί ρωτάτε εάν έκανα το εμβόλιο και ποιο. Όχι δεν έκανα και δεν θα κάνω. Όχι επειδή φοβάμαι αλλά επειδή δεν θέλω να αλλοιωθεί το DNA μου».

Σήμερα, τα φώτα της δημοσιότητας συγκεντρώνει άλλη μία ανάρτηση στα social media του μέχρι πρότινος προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, υπό τη μορφή βίντεο αυτή τη φορά, στην οποία κατακεραυνώνει όλους εκείνους που στρατευμένα λοιδωρούν και βρίζουν καθημερινά τους ανεμβολίαστους πολίτες.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως όταν ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας τα λέει αυτά, τότε σίγουρα οι απόψεις του δεν είναι «τυχαίες».

Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τι εστί φάρμακο και ιατρικές υποχρεωτικότητες.

Φανερά οργισμένος, μετά και τα νέα μέτρα διαχωρισμού των πολιτών που ανακοίνωσε η κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Γιαννακόπουλος είπε τα εξής:

«Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει το εμβόλιο, όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμα και να μην το κάνει. Για εκείνους, όμως, που βρίζουν, λοιδορούν και χλευάζουν τους ανεμβολίαστους, τον επόμενο που θα κάνει κάτι τέτοιο, εγώ προσωπικά θα του γ….. ότι έχει και δεν έχει. Είτε είναι ανώνυμος, είτε επώνυμος!».

Σε άλλο σύντομο βιντεάκι τους συμπλήρωσε τα εξής:

«Πρωτού αρχίσεις τους χαρακτηρισμούς και να κουνάς το δάχτυλο, να είσαι βέβαιος/ βέβαιη πως είναι τόσο καθαρό / καθαρή που δεν θα καταλήξεις να στο βάλουν στον κ….»

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί