• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νεκρός μετά το εμβόλιο – Πέθανε σε μερικές ώρες, έρευνα ξεκινούν οι Αρχές, vid

Νεκρός μετά το εμβόλιο – Πέθανε σε μερικές ώρες, έρευνα ξεκινούν οι Αρχές, vid

embolio_kalifornia
Πολίτες θορυβήθηκαν και ζητούν περισσότερη έρευνα...

Στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες άτομο που εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό πέθανε μετά από λίγες ώρες.

Ειδικότερα, οι πολιτειακές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες διεξάγουν έρευνες, ύστερα από τον θάνατο ενός ατόμου, το οποίο πέθανε, την ίδια μέρα, λίγο μετά την λήψη εμβολίου κατά του κορωνοϊού, όπως διαβάζουμε στην Wall Street Journal.

Ο άνθρωπος είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό στα τέλη Δεκεμβρίου και είχε «λάβει ένα εμβόλιο κατά της COVID-19 αρκετές ώρες πριν από τον θάνατό του», όπως μεταδίδεται χαρακτηριστικά.

Το γραφείο του τοπικού σερίφη τόνισε ότι «οποιεσδήποτε αναφορές σχετικά με την αιτία θανάτου είναι πρόωρες, εν αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας», και δεν παρείχε περαιτέρω πληροφορίες, όπως η ηλικία του αποθανόντος, η ιατρική κατάσταση ή ποιο εμβόλιο χρησιμοποιήθηκε.

Το Υπουργείο Υγείας της Καλιφόρνιας έσπευσε να αναφέρει πως λαμβάνει «αυτές τις περιπτώσεις στα σοβαρά» και ότι «συνεργάστηκε με τους κυβερνητικούς μας εταίρους για να διερευνήσει την αιτία» και υποσχέθηκε να «συνεχίσει να χρησιμοποιεί δεδομένα και την επιστήμη για να καθορίσει πώς να προχωρήσει».

Μετά και αυτό το περιστατικό πολίτες ζητούν περισσότερη έρευνα σχετικά με το εμβόλιο, προτού το βάλουν μέσα τους.