«Καλή είδηση η Όμικρον, να μπει ένα τέλος στην ΨΥΧΩΣΗ! Μήπως εξαπατηθήκαμε;» – ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για “ειδικούς”

Υπάρχουν κι εκείνοι που δεν υποτιμούν τη νοημοσύνη μας!

Ο μισός πλανήτης (πλην της Ελλάδας φυσικά) πανηγυρίζει για την έλευση της μετάλλαξης Όμικρον που χαρίζει απλόχερα ανοσία στον covid δίχως την ίδια στιγμή να επιβαρύνει τα συστήματα υγείας και να προκαλεί αύξηση θανάτων.

Ο Gérald Kierzek είναι Γάλλος εντατικολόγος ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 παρέθεσε τους λόγους που η Όμικρον τον κάνει να αισιοδοξεί για το τέλος της κορωνοφρενίτιδας, καλώντας τους πάντες να βάλουν ένα τέλος στην ψύχωση που ζούμε τα τελευταία 2 χρόνια:

«Πιστεύω ότι η παραλλαγή Omicron είναι καλή είδηση. Νομίζω ότι μπορούμε να άρση όλων των μέτρων. Δεν είμαστε ποτέ ασφαλείς από μια παραλλαγή που θα ήταν πιο λοιμώδης, αλλά γενικά, η εξέλιξη των ιών είναι ότι οι παραλλαγές είναι όλο και λιγότερο λοιμώδεις. Και στην τελική το πραγματικό ερώτημα που πρέπει να θέσουμε είναι “μήπως εξαπατηθήκαμε;” Mήπως έπρεπε να στοχεύσουμε καταλλήλως τα μέτρα αντί να κλείσουμε όλη τη χώρα (σ.σ. τη Γαλλία) ή καλύτερα όλο τον πλανήτη;».

Ο χειμαρρώδης εντατικολόγος συνέχισε σε άλλο σημείο απορρίπτοντας τα λεγόμενα ορισμένων προπαγανδιστών για “έκρηξη των θανάτων”:

«Αυτή τη στιγμή οι αποπρογραμματισμοί και τα σχέδια έκτακτης ανάγκης για τα νοσοκομεία στη φαντασία των ανθρώπων ισοδυναμεί με μαζική ροή θανάτων. Όχι, καθόλου! Είναι σχέδια έκτακτης ανάγκης ώστε οι διοικητές των νοσοκομείων να μπορούν να ανακαλούν τους νοσηλευτές στις ημέρες άδειάς τους ή να μπορούν να μετακινούν προσωπικό από μία κλινική σε άλλη.

Συνεπώς αυτά είναι σχέδια ανάγκης για προβλήματα και διοικητικά λάθη εδώ και χρόνια. Αλλά δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση μαζική ροή θανάτων! Επομένως η κρίση είναι καθαρά δομική».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί