Ισχυρισμός «ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ»: «Το αγγελιοφόρο RNA μεταφέρεται από ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ σε ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ, vid

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών

Τα μη εμβολιασμένα «καθαρά αίματα» θα μπορούσαν ενδεχομένως να αποκτήσουν αγγελιοφόρο RNA από εμβολιασμένα άτομα, σύμφωνα με τον διάσημο καρδιολόγο Δρ Peter McCullough.

Μιλώντας στην Καναδή δημοσιογράφο, Tanya Gaw, ο McCullough αναφέρθηκε σε μια μελέτη τον περασμένο μήνα, στην οποία η Γαλλίδα ερευνήτρια Helene Banoun συμπέρανε ότι ήταν δυνατή η μεταφορά mRNA μεταξύ μη εμβολιασμένων και εμβολιασμένων ατόμων.

Όπως δήλωσε:

«Φαίνεται πως το αγγελιοφόρο RNA μεταφέρεται απ’ τους εμβολιασμένους στους ανεμβολίαστους τώρα!!!! Και σε μια εργασία απ’ τους Fertig και συνεργάτες, το αγγελιοφόρο RNA ανευρίσκεται να κυκλοφορεί στο αίμα για τουλάχιστον 2 εβδομάδες.

Οι Rouilleault και συνεργάτες ανακάλυψαν αγγελιοφόρο RNA στους εμβολιασμένους στους λεμφαδένες επί μήνες!!!! Φαίνεται πως το σώμα δεν το καθαρίζει……

Κι έπειτα μια πρόσφατη εργασία, η πιο ανησυχητική, απ’ τους Hanna και συνεργάτες στο (περιοδικό) JAMA έδειξε πως το αγγελιοφόρο RNA υπάρχει στο μητρικό γάλα γυναικών που απερίσκεπτα έλαβαν το εμβόλιο στηΝ διάρκεια της εγκυμοσύνης ή μετά.

Συνεπώς, είναι τώρα ξεκάθαρο. Πιστεύω πως όσον αφορά το αγγελιοφόρο RNA η μεγαλύτερη ανησυχία είναι: ”Θα μπορούσες στην πραγματικότητα να λάβεις ένα εμβόλιο άθελά σου μέσω της στενής επαφής, των ασπασμών, της σεξουαλικής επαφής, του θηλασμού;”

Και φαίνεται πως η απάντηση είναι ναι!!!!!».

Δείτε την συγκλονιστική συνέχεια:

freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί