Η περίπτωση της 23χρονης Ιταλίδας με κορωνοϊό που κάνει τους επιστήμονες να «σηκώνουν τα χέρια ψηλά»!

H περίπτωση της 23χρονης Μπιάνκα Ντομπρόιου, δεν έχει προηγούμενο στην Ιταλία. Ήταν μία από τις πρώτες γυναίκες που διαγνώστηκε με κορωνοϊό και παραμένει θετική 2 μήνες μετά.Η Μπιάνκα Ντομπρόιου ήταν η πρώτη ασθενής κορωνοϊού στην περιοχή της Εμίλια-Ρομάνια, ωστόσο αυτό που την κάνει ξεχωριστή συγκριτικά με όλους τους υπόλοιπους που προσβλήθηκαν από τον ιό στην Ιταλία είναι πως το 23χρονο μοντέλο από την Μπολόνια εξακολουθεί να κουβαλάει τη νόσο.

Παρά το γεγονός πως νοσηλεύτηκε για πρώτη φορά πριν από σχεδόν δύο μήνες, στις 28 Φεβρουαρίου, και παρά το γεγονός επίσης ότι εδώ και καιρό αισθάνεται καλά, όλα τα τεστ που έχει κάνει από τότε (4), δείχνουν πως παραμένει θετική στον κορωνοϊό, γεγονός που έχει κάνει την ιατρική κοινότητα να κοιτά με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον την περίπτωσή της.

Σημειώνεται πως στις 28 Φεβρουαρίου έγινε η εισαγωγή της στο νοσοκομείο “Sant’Orsola” έχοντας υψηλό πυρετό, 40.7 βαθμούς, με τα αντιβιοτικά που της χορηγήθηκαν να έχουν ωστόσο ως αποτέλεσμα τη βελτίωση στην υγεία της και να παίρνει εξιτήριο στις 6 Μαρτίου.

“Μπορείς να θεραπευτείς από αυτό τον ιό καθώς και εγώ έφτασα να έχω πυρετό 41 και μετά από 10 ημέρες, στις 11 Μαρτίου, δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Αυτός είναι ένας νέος ιός και δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτόν.

Εγώ είμαι θετική στον κορωνοϊό για σχεδόν 60 ημέρες και η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται ανησυχητική. Νιώθω σαν να μην έχω τίποτα, έκανα μάλιστα κάποιες εξετάσεις πριν μερικές εβδομάδες και μου είπαν πως είμαι απολύτως εντάξει.

(news247 – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί