Η Ασθένεια Χ θέμα στο Νταβός! Γιατί τώρα; Όλη η αλήθεια

Ποιοί θα μιλήσουν για αυτήν

Καθώς, τα ΜΜΕ ανά την Ευρώπη και την Αμερική, επαναφέρουν το Covid-19 στην ενημέρωση, επιστήμονες και παγκόσμιοι ηγέτες στην συνάντηση του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, η οποία λαμβάνει χώρα από τις 15-19 Ιανουαρίου, στρέφουν την προσοχή τους στην μυστηριώδη και δυνητικά πιο καταστροφική φανταστική/μελλοντική απειλή: την νόσο Χ.

Διαβάστε μόνο στο ΕΛ όλη την αλήθεια για το τι ακριβώς συμβαίνει και ετοιμάζεται ΕΔΩ!

Όπως μεταδίδεται:

Οι ηγέτες στον τομέα της υγείας συναντώνται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στο Νταβός για να συζητήσουν τρόπους προετοιμασίας για τη «Νόσος Χ» – έναν όρο που επινοήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) το 2018 για να περιγράψει το άγνωστο, υποθετικό παθογόνο που θα μπορούσε να προκαλέσει την επόμενη πανδημία.

Σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς, η νόσος Χ θα μπορούσε να προκαλέσει 20 φορές περισσότερους θανάτους από την πανδημία του κορωνοϊού.

Είναι στη σύντομη λίστα ασθενειών προτεραιότητας του ΠΟΥ, μαζί με ιούς όπως το SARS, ο Έμπολα και ο Ζίκα.

Όλα αυτά, ενώ οι Ρώσοι προειδοποίησαν πως οι Αμερικανοί κάνουν, τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, παράνομα πειράματα με ιούς!

Όπως σχολιάζουν εναλλακτικά ΜΜΕ στην Αμερική:

Το WEF σίγουρα συμβάλλει στη διαφημιστική εκστρατεία γύρω από αυτήν την υποθετική ασθένεια. Την Τετάρτη, θα υπάρξει μια ολόκληρη συνεδρία στην ετήσια συγκέντρωση του WEF με τίτλο «Προετοιμασία για την νόσο Χ» και η περιγραφή αυτής της συνεδρίας δηλώνει δυσοίωνα ότι «η  νόσος Χ θα μπορούσε να οδηγήσει σε 20 φορές περισσότερους θανάτους από την πανδημία του κορωνοϊού ” 

Οι παρευρισκόμενοι θα παρακολουθήσουν γνωστό διευθύνοντα σύμβουλο εταιρείας εμβολίων και τον Sam Altman του Open AI να μιλούν για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI). Θα δουν τον συνήγορο της μείωσης του πληθυσμού Bill “Bugman” Gates να προωθεί την θεωρία συνωμοσίας για το κλίμα. Ο Τζον Κέρι θα εμφανιστεί σε τέσσερα διαφορετικά στάδια για να συζητήσει την «ενεργειακή μετάβαση».

Αλλά ένα ειδικό πάνελ ξεχωρίζει:  Προετοιμασία για τη νόσο X . Το θέμα είναι και απίστευτα ασαφές και απίστευτα ανησυχητικό.

Η περιγραφή της συζήτησης λέει: «Με νέες προειδοποιήσεις από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ότι μια άγνωστη «Ασθένεια Χ» θα μπορούσε να οδηγήσει σε 20 φορές περισσότερους θανάτους από την πανδημία του κορωνοϊού, και άρα νέες προσπάθειες χρειάζονται για να προετοιμαστούν τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης για τις πολλαπλές προκλήσεις που έρχονται»

Προσπαθούν να προκαλέσουν πανικό;

Ο κατάλογος των ομιλητών που έχουν προγραμματιστεί για αυτή τη συνεδρία περιλαμβάνει  τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ ….

Φυσικά, δεν είναι μόνο ο WHO και το WEF που προωθούν την πανδημιολογία Χ!

Τον Ιούνιο του περασμένου έτους, ένα νομοσχέδιο γνωστό ως  Νόμος για τη νόσο X του 2023  εισήχθη στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Και αναφέρεται  ότι  μια εγκατάσταση που μόλις χτίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο θα εκτελεί στην πραγματικότητα «έρευνα εμβολίων» για την νόσο Χ…

Η νέα εγκατάσταση βρίσκεται στη μυστική πανεπιστημιούπολη επιστήμης και τεχνολογίας Porten Down στο Wiltshire της Αγγλίας, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για την έρευνα χημικού και βιολογικού πολέμου.

Οι ειδικοί σε αυτή την εγκατάσταση «προετοιμάζονται» για την εμφάνιση ενός νέου ιού «Ασθένεια Χ», ανέφερε το BBC τον Αύγουστο.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA- KEYSTONE POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί